MA in Transformative Leadership (online programma)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Transformative Leadership Master's Program

De Transformative Leadership (TLD) MA is een uniek innovatief programma voor afstandsonderwijs dat uitgebreide praktische vaardigheden combineert met diepe zelfreflectie en een nadruk op creatieve actie in de wereld.

Het programma bereidt studenten voor op het belichamen van leiderschap en het mobiliseren van hun creativiteit op veel verschillende manieren - in organisaties, sociale bewegingen of in een reeks activiteiten die persoonlijk initiatief en toewijding vereisen om een ​​verschil te maken. Met behulp van toonaangevend onderzoek, de kunst en de grote spirituele tradities biedt het programma studenten de gelegenheid en hulpmiddelen om na te denken over wat echt belangrijk is, te onderzoeken hoe een zinvoller leven te leiden en de vaardigheden en wijsheid te ontwikkelen om actie te ondernemen in de wereld. Onze studenten krijgen de mogelijkheid om actief hun leiderschapsstijl te creëren, hun sterke en zwakke punten te beoordelen, een voortdurend proces van leren en ontwikkeling aan te gaan en hun leiderschapsfilosofie te verwoorden.

Over het programma

Ons tweejarig programma wordt online aangeboden en profiteert van 20 jaar ervaring met geavanceerde online-instructies. De faculteit bestaat uit internationaal bekende auteurs, onderzoekers, consultants en activisten van sociale verandering. Faculteit en studenten creëren een rijke en ondersteunende online leergemeenschap; daarnaast komen student en faculteit twee keer per jaar samen voor een vijfdaagse intensieve leerervaring, die wordt gehouden in een comfortabel toevluchtsoord in de San Francisco Bay Area.

In het laatste semester ontwerpen, implementeren en beoordelen studenten hun Capstone Action Project, wat inhoudt dat geïntegreerde theorie, reflectie en ervaringen die tijdens hun twee jaar in het programma zijn geleerd, in praktijk worden gebracht.

Onze alumni werken in een breed scala aan leidende posities, waaronder:

  • Directeuren en assistent-directeuren voor particuliere, non-profit, kunst, academische en overheidsorganisaties

  • Chief information officers en chief marketing officers voor zowel private als non-profit organisaties

  • Consultants in transformatief leiderschap en communicatie

  • ondernemers

  • College professoren

  • Sociale activisten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Lees Minder