MA in organiserend leiderschap - Hoger onderwijs - Diensten voor studenten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Online Master of Arts in organiserend leiderschap

Word de leider die anderen kiezen om te volgen. De online master of Arts in Organizational Leadership van Lewis University is gebaseerd op je aangeboren vermogen om anderen te inspireren, en brengt in je de geavanceerde vaardigheden, technieken, theorieën en perspectieven die je in staat stellen om mensen in je organisatie effectief te empoweren en te motiveren. Het curriculum is ontworpen met real-world, toepasbare voorbeelden en een Capstone-project is geïntegreerd, zodat de opgedane kennis rechtstreeks kan worden toegepast op uw carrière.

Ontwerp hoe u wilt leiden

Lewis 'online MA in Organizational Leadership-programma biedt vijf unieke concentraties, zodat je je opleiding kunt aanpassen om tegemoet te komen aan je professionele ambities en een effectieve leider te worden. Richt je leiderschap met een concentratie in:

  • Hoger onderwijs-Studentenserviceconcentratie - Deze concentratie concentreert zich op de vaardigheden die leiders nodig hebben om effectief te zijn op universitair niveau, en helpt bij het beheren van de niet-onderwijsbehoeften van studenten, zoals studentendiensten, advisering en traditionele / niet-traditionele studentenbehoeften. Je ontwikkelt effectieve teambuildingvaardigheden en leert strategieën bij het plannen, ontwerpen en leveren van studentenvoorzieningen. Dit interdisciplinaire programma combineert een scherp begrip van menselijk gedrag met leiderschapstechnieken en vooruitstrevend management.
    • 100% online formaat.
    • Voltooi in zo weinig als in 2 jaar.

Waarom kiezen voor Lewis University?

  • Gepersonaliseerd, flexibel onderwijs dat past bij uw professionele doelen, met de mogelijkheid om een gerichte concentratie te kiezen in de diensten voor hoger onderwijs.
  • Relatable en boeiende cursussen zijn gebaseerd op voorbeelden uit de echte wereld en bevatten een sluitstukproject, dat ervoor zorgt dat wat u in de klas leert, onmiddellijk van toepassing is op uw carrière.
  • Ervaren faculteit met een geweldige branche-ervaring en die hun passie delen voor leiderschap in organisaties en het nieuwste leren op een concurrerend gebied.

Toelatingseisen

Bachelordiploma van een geaccrediteerde universiteit of universiteit / minimum 3.0 GPA op een schaal van 4.0 / Aanvragers met een GPA onder 3.0 kunnen worden toegelaten op een voorwaardelijke basis / 24 jaar / 3 jaar werkervaring.

Laatst bijgewerkt op apr 2019

Over de school

Lewis University is a regionally accredited, not-for-profit university committed to student success. Lewis offers 5 in-demand, online Master's degrees (Organizational Leadership, Criminal Justice, Com ... Lees meer

Lewis University is a regionally accredited, not-for-profit university committed to student success. Lewis offers 5 in-demand, online Master's degrees (Organizational Leadership, Criminal Justice, Computer Science, Data Science, and Public Safety Admin.) as well as 5 online Graduate Certificates (Higher Edu. Leadership, Org. Leadership, Prof. Coaching, Data Science and Bioinformatics). Take your career to the next level with advanced education to fit your lifestyle and achieve your goals. Lees Minder