ONLINESTUDIES

Online Masters of Arts (M.A.) in Beveiliging 2020/2021

Een master's degree is een voortgezette academische programma dat ongeveer twee jaar van voltijdse leerplicht kan nemen om geld te verdienen, hebben verstrekt studenten reeds ontvangen een bachelor's degree. Het verdienen van een MA leerlingen kunnen helpen het bereiken van hun educatieve doelen en zet ze op de weg naar het verwezenlijken van hun professionele doelen ook. 

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Online MA Programma in Beveiliging

1 Resultaten in Beveiliging, Afstandsonderwijs Filter

Online MA in intelligentie- en beveiligingsstudies

The Citadel
MA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

The Citadel Master of Arts in Intelligence and Security Studies (ISS) van The Citadel bereidt studenten voor op het verbeteren van de nationale veiligheid door middel van inli ...

Lees meer