MBA - Ondernemerschap

Het MBA-ondernemerschap biedt een postdoctorale prijs met een sterke focus op geavanceerde perspectieven op managementpraktijken en leiderschap die hun loopbaan in het bedrijfsleven en in ondernemerschap ondersteunen. Het programma ondersteunt leiderschapsontwikkeling met de ontwikkeling van kennis en vaardigheden om veranderingen te beheren en te leiden. Het programma ontwikkelt het professionele thought leadership van het individu verder met een reeks optionele onderwerpen die de reikwijdte van leren in ondernemerschap zullen verbreden. Je ontwikkelt je als een leider met geavanceerde kennis van organisaties, hun management en de veranderende externe context waarin ze zowel nationaal als internationaal opereren in een context van stabiliteit, onzekerheid en verandering. Je ontwikkelt je als een kritisch bewuste leerling die de criteria voor succes kan identificeren en de prestaties van de organisatie kan evalueren aan de hand van deze criteria, waardoor de kennis en vaardigheden worden verworven om een ​​leiderschapsrol te vervullen. De Business School is trots op de diepgaande en praktische relevantie van de kennis die door academici met praktische ervaring aan haar programma's wordt geleverd om ervoor te zorgen dat onderzoek wordt gecombineerd met een relevante toepassing in de praktijk. Het MBA-programma Ondernemerschap ondersteunt managers en leiders die waarde hechten aan levenslang leren om zichzelf uit te rusten met het vermogen om theorie om te zetten in de praktijk vanuit een kritisch en geïnformeerd perspectief om de effectiviteit van werknemers en het concurrentievermogen van organisaties te bevorderen. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling door middel van kennisbeheer en coaching voor prestaties. Verder zul je waardevolle ervaring opdoen in onderzoek binnen je specialisatiegebied door de voltooiing van een proefschrift / praktijkgericht project, ook presentatie, communicatie, teamwerk en kritische probleemoplossende vaardigheden. Het programma wordt verder uitgebreid met professionele accreditatie die uw loopbaan in het bedrijfsleven en uw vakgebied ondersteunt.

Cursus benodigd heden

  • Britse studenten: 2: 2 of hoger van een Britse bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificaties. Studenten moeten ook beschikken over een minimum van twee jaar professionele werkervaring.
  • Internationale studenten: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Looptijd

1 jaar fulltime, 2 jaar parttime

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van The University of Law Business School Online »

Laatst bijgewerkt op December 7, 2018
Deze cursus is Online
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
10,300 GBP
Januari 2019: £ 10.000 september 2019: £ 10.300