MBA Specialty Business Intelligence en Big Data

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met deze MBA kunt u een globale en geïntegreerde visie op bedrijfsbeheer verwerven door verschillende gebieden te behandelen. Hiermee kunt u de digitale transformatie in organisaties tegemoet treden.

Double Degree Summa University

Dankzij de overeenkomst tussen het European Graduate Institute en de Summa University kun je je diploma behalen door een Amerikaanse Dual Degree met dit programma te behalen. De erkenning en verdienste van beide instellingen bieden een prestigieuze formatie op internationaal niveau .

Waarom kiezen voor deze MBA?

Het programma combineert de essentiële training van Management en Management met een wereldwijde visie op Big Data-technologieën, hun gebruik, methodologieën, toepassingen en Business Intelligence-technologie.

 • Omdat u hiermee de uitdaging van digitale transformatie in organisaties met succes kunt aangaan.
 • Omdat Business Intelligence-professionals tot de meest gevraagde profielen behoren.
 • Omdat het u de mogelijkheid biedt om de capaciteit te ontwikkelen voor analyse, organisatie of teamwerk, leiderschap en onderhandelingsvaardigheden.
 • Omdat u de buitengewone implicaties die het nieuwe digitale tijdperk met zich meebrengt in organisaties correct zult interpreteren en u zult weten hoe u voordeel kunt halen uit het bereiken van bedrijfsdoeleinden.

programma

 1. Digitale transformatie (4 sp.)
 2. Ondernemerschap en bedrijfsplan (4 sp.)
 3. Systemen en technologische platforms (4 sp.)
 4. Financiën voor het nemen van zakelijke beslissingen (4 sp.)
 5. Digitale producten (4 sp.)
 6. Digitale marketing
 7. Commercieel management: verkoopbeheer en planning (4 sp.)
 8. Analyse van de economische omgeving (4 sp.)
 9. Big Data en Business Intelligence (4 sp.)
 10. Strategisch Management: zoeken naar Competitive Excellence (4 sp.)
 11. Big Data Tools en Data Governance (4 sp.)
 12. Leiderschap van zeer efficiënte teams (4 sp.)
 13. Eindmeesterproject (12 sp.)

Nabijheid en personalisatie

Het contact van studenten, docenten en tutoren is continu via het virtuele platform, het zal ook:

 • Totale beschikbaarheid van materialen 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 • Twijfelen op elk moment van de dag.
 • Continue communicatie via de discussiefora.

Dankzij dit en de structuur van de inhoud is de evaluatie van de programma's fundamenteel praktisch.

getuigenis

"Toen ik met de cursus begon, ontwierp ik een studieplan dat paste bij mijn beroepsleven en bij de tijd die ik elke dag kan gebruiken. Als je dit type cursus volgt, moet je dit curriculum volgen en als je het niet doet, moeten de tutoren onmiddellijk Neem contact met u op om te zien of u problemen ondervindt, dit is een voordeel van IEP, want zowel op dit niveau als als er zich een probleem voordoet, heeft u veel mogelijkheden om contact met hen op te nemen en uw vragen op te lossen, zowel online als per telefoon. " Gemma Gómez

Studiehulp - Financiering

Het instituut heeft een beursprogramma dat tot 65% van de kosten van het collegegeld kan dekken. In elke call wordt een beperkt aantal beurzen aangeboden op basis van de persoonlijke, professionele of economische situatie van de kandidaten.

Er zijn ook speciale financieringsvoorwaarden om studenten te helpen de kosten van de cursus op zich te nemen via een systeem van uitgestelde betalingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Based in Spain, the Instituto Europeo de Posgrado is a Business School that offers a wide range of Online MBA and Masters designed to meet the requirements of its students. Over 1 million hours of cla ... Lees meer

Based in Spain, the Instituto Europeo de Posgrado is a Business School that offers a wide range of Online MBA and Masters designed to meet the requirements of its students. Over 1 million hours of classes are given each year through its on-line platform to students from different countries by teachers of the most prestigious Universities and Business Schools. The On-line Campus allows both teachers and students to... Lees Minder
Madrid , Spanje Online + 1 Meer Minder