Onlinegraad.nl

Beste Online Bedrijfskunde Studies in Administratie 2019

MBA is de afkorting voor een Master in Business Administration, dat is een post-graduaat die meestal voorafgaande voltooiing van een bachelor's degree vereist. In sommige gevallen blijkt de lange termijn zal relevante werkervaring volstaan. MBA-afgestudeerden in te voeren op de werkplek voorbereid op een leidinggevende functie op te nemen.

Wat is een online MBA in Digital Business Administration? Deze opleiding is ontworpen om de veranderende realiteit van de zakenwereld te drukken. Digitale niet langer de toekomst, is de onderhavige realiteit voor bijna alle activiteiten. Een MBA in Digital Business Administration bevat veel van dezelfde kern klassen als een traditionele MBA, met inbegrip van marketing, business-strategie en de boekhouding. Het verschil is dat een opleiding in de digitale business administration zal zich richten op hoe deze verschillende vaardigheden uit te voeren in een digitale omgeving.

Een van de grootste voordelen voor afgestudeerden van een MBA in Digital Business Administration programma is dat ze bereid zijn om de moderne realiteit van de markt aan te pakken en zal goed worden klaar aan te passen aan toekomstige veranderingen als de technologie evolueert. Ze krijgen een breed scala aan zakelijke vaardigheden in aanvulling op het leven vaardigheden zoals leiderschap en organisatie.

De prijs van het collegegeld en vergoedingen voor een online MBA-programma verandert van school tot school en van land tot land. Om een ​​beter idee van wat uw exacte kosten kunnen krijgen, contact opnemen met het Admissions Office bij uw gekozen onderwijsinstelling.

Met de combinatie van praktische vaardigheden, theoretische kennis en vooruitstrevende methodologie, een MBA in Digital Business Administration biedt afgestudeerden met een breed scala aan carrièremogelijkheden. Enkele voorbeelden van mogelijke functiebenamingen zijn digitale marketing manager, business operations manager, e-business consultant en sales manager.Afgestudeerden vaak werk te vinden in grote bedrijven, kleine start-ups, en de private of publieke sector.

Er zijn online MBA-programma's die gespecialiseerd is in digitale business administration worden aangeboden op tal van onderwijsinstellingen over de hele wereld. Omdat veel 100 procent online, kan je studie van overal. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

1 Resultaten in Administratie Filter

MBA HR-management en talent management

AKAD University
Online Deeltijd 18 - 24 maanden Open Inschrijving Duitsland Germany Online

Zij zijn geïnteresseerd in professionele medewerkers en personeel ontwikkeling management, waarmee u wilt uw eerste universitair diploma uit te breiden voor een betere loopbaanmogelijkheden? Dan je eigen talent te openen u met het MBA-programma "Talent Management" aan de AKAD University elke kans uitdagende leidinggevende posities.