Filter
MBA
Afrika Tempo: Alles

Beste Online MBA Opleidingen in Administratieve studies 2019 in Afrika

Een Master of Business Administration is een graad die kan worden verkregen na het voltooien van een bacheloropleiding. Het verdienen van een MBA is vaak een verstandige optie, omdat een betere opleiding en meer ervaring op het gebied kan helpen afgestudeerden zijn zeer wenselijk zijn om potentiële werkgevers.

Zelfs als u ervoor kiest Oost-Afrika's mythologische, betoverende Tanzania, Senegal, land van teranga of Zuid-Afrika, met zijn brede mogelijkheden om te genieten in en serveren, onderzoek in Afrika zal overweldigend zijn.

MBA Online in Administratieve studies in Afrika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Administratieve studies, Afrika

Andere opties binnen dit vakgebied:
Université Virtuelle (UIV)

De executive MBA online in Human Resource Management is een Franse afgelegen diploma in één jaar. ... [+]

De executive MBA online in Human Resource Management is een Franse afgelegen diploma in één jaar. IVU biedt aan managers die niet regelmatig kunnen reizen naar Tunis online training over verschillende HR-functies geconfronteerd met de problemen van de bedrijfskunde.

Het doel van de Executive MBA in Human Resource Management is om managers in staat om de controle en het toezicht op de modernisering proces betrokken zijn bij het bedrijfsleven te trainen, vooral als het gaat om hervormingen van de resource management menselijke en organisatorische veranderingen die hen te vergezellen: change management, diversiteit management, strategie, leiderschap.

De MBA in International Virtual University is georganiseerd rond de verschillende methoden van het leren op het platform van de UIV: cursussen, MOOC, bibliotheek. De online MBA kandidaat kan lezingen en seminars van hun pc te volgen op een schema van tevoren bekend door stress op het werk. De Executive MBA zorgt bovendien voor toegang tot het programma Doctor of Business Administration (DBA) organiseerde tussen MAEI en ITU.... [-]

Tunesië Tunisia Online
September 2019
Frans
Voltijd
18 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
EUCLID (Euclid University)

Een # 1 gerangschikt MBA, aangeboden als een gezamenlijk initiatief met IOSD (Internationale Organisatie voor Duurzame Ontwikkeling), blijft de EUCLID MBA / SD de referen ... [+]

OVERZICHT:

Aangeboden als een gezamenlijk initiatief met IOSD (Internationale Organisatie voor Duurzame Ontwikkeling), blijft de baanbrekende EUCLID MBA / SD de referentie in termen van de verwerving van kern MBA competenties en een mondialisering van de toegepaste duurzaamheid.

In 2016 werd EUCLID officieel meegedeeld dat haar MBA in Sustainable Development programma # 1 is geplaatst door de onafhankelijke http://www.bestcollegereviews.org/ website. Het artikel getiteld "De 23 Beste Online MBA-programma's In Duurzaamheid" beoordeeld verschillende programma's op basis van betaalbaarheid, flexibiliteit en academische reputatie. Andere gerangschikte programma's omvatten Universiteit van Colorado-Denver, UMass Dartmouth, Marylhurst University, Walden University en Presidio Graduate School.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C. Gambia Gambia Online
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands