ONLINESTUDIES

Online Masters Bedrijfskunde in Administratieve studies 2020 in Afrika

Een Master of Business Administration is een opleiding hoger die opleidt voor een loopbaan in het bedrijfsleven. Door het verdienen van een MBA, afgestudeerden zijn in staat om potentiële werkgevers dat zij de kennis en expertise die nodig is om een ​​aanwinst voor de werkplek te laten zien.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Afrika is een continent van 53 onafhankelijke landen en een rijke mix van inheemse volkeren, culturen, economieën en geschiedenis. Afrika is het op een na grootste continent ter wereld.

MBA Online in Administratieve studies in Afrika

3 Resultaten in Administratieve studies, Afrika Filter

Mba in duurzame ontwikkeling en diplomatie

EUCLID (Euclid University)
MBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;36 maanden
Engels
Online

Een # 1 gerangschikt MBA, aangeboden als een gezamenlijk initiatief met IOSD (Internationale Organisatie voor Duurzame Ontwikkeling), blijft de EUCLID MBA / SD de referentie i ...

Lees meer

Universiteit van Leicester MBA Human Resource Management (HRM)

Stafford
MBA
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De MBA in HR van de Universiteit van Leicester richt zich op hoe HR werkt als een strategische managementfunctie voor een breed scala van huidige concepten, problemen en uitda ...

Lees meer

Online mba human resource management

Université Virtuelle (UIV)
MBA
<
Voltijds
<
18 maanden
Frans
Online

De executive MBA online in Human Resource Management is een Franse afgelegen diploma in één jaar.

Lees meer