ONLINESTUDIES

Online Masters in Bedrijfskunde in Administratieve studies 2020 in Azië

Een Master of Business Administration is een opleiding die leerlingen kunnen helpen om te verbeteren en te diversifiëren van hun vaardigheden. Veel scholen bieden MBA-programma's online of part-time, zodat studenten die bezig zijn met de loopbaan en hun gezin hun opleiding op een handige manier verder kan.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Master Bedrijfskunde Online in Administratieve studies in Azië

1 Resultaten in Administratieve studies, Azië Filter

Universiteit van Leicester MBA Human Resource Management (HRM)

Stafford
MBA
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De MBA in HR van de Universiteit van Leicester richt zich op hoe HR werkt als een strategische managementfunctie voor een breed scala van huidige concepten, problemen en uitda ...

Lees meer