ONLINESTUDIES

Online MBA Programma's in Administratieve studies in UK 2020

Een Master of Business Administration is een graad die kan worden verkregen na het voltooien van een bacheloropleiding. Het verdienen van een MBA is vaak een verstandige optie, omdat een betere opleiding en meer ervaring op het gebied kan helpen afgestudeerden zijn zeer wenselijk zijn om potentiële werkgevers.

Administratie is de studie van basis- en geavanceerde bedrijfsconcepten, waaronder financiën, marketing, teamwork en organisatie. Dit vakgebied is nuttig voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen of hun huidige positie in een bedrijf willen bevorderen.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Online Master in Bedrijfskunde in Administratieve studies in UK

1 Resultaten in Administratieve studies, Verenigd Koninkrijk Filter

Universiteit van Leicester MBA Human Resource Management (HRM)

Stafford
MBA
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De MBA in HR van de Universiteit van Leicester richt zich op hoe HR werkt als een strategische managementfunctie voor een breed scala van huidige concepten, problemen en uitda ...

Lees meer