Filter
MBA
Colombia Tempo: Alles

Vind Online MBA Opleidingen in Business Studies in Colombia 2019/2020

Een Master of Business Administration is een graad die kan worden verkregen na het voltooien van een bacheloropleiding. Het verdienen van een MBA is vaak een verstandige optie, omdat een betere opleiding en meer ervaring op het gebied kan helpen afgestudeerden zijn zeer wenselijk zijn om potentiële werkgevers.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Colombia is een echt divers en uniek land, gelegen in de noordwestelijke hoek van Zuid-Amerika. Met vriendelijke mensen, exotische landschappen en kosmopolitische steden, Colombia is zeker de plek om Spaans te leren.

Online MBA in Business Studies in Colombia

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Business Studies, Colombia, Afstandsonderwijs

Andere opties binnen dit vakgebied:
ISEAD Business School

Ontwikkelen van kennis en vaardigheden om de complexe en veranderende uitdagingen van duurzame ontwikkeling en solidariteit aan te pakken, het verbeteren van duurzaam ond ... [+]

MBA IN SOCIALE ondernemerschap en economische. ONTWIKKELING VAN EEN DUURZAAM ONDERNEMEN ERVARING EN UNITED.

Ontwikkelen van kennis en vaardigheden om de complexe en veranderende uitdagingen van duurzame ontwikkeling en solidariteit aan te pakken, het verbeteren van duurzaam ondernemerschap in achtergestelde gebieden, de toepassing van de technieken van het management om het genereren van welvaart en werkgelegenheid te dienen.

Het verwerven van de vaardigheden te identificeren, creëren en beheren van zakelijke projecten om waarde in verschillende regio's van het land te maken, te helpen maatschappelijke problemen op het gebied van de invloed van vaardigheden op te lossen.

Krijgen een beter begrip van de rol van de ondernemer in de economische en sociale ontwikkeling en voldoen aan de verschillende middelen ter ondersteuning van het ondernemerschap, het begrijpen van hoe een bedrijf wordt beheerd maatschappelijk verantwoorde manier. ... [-]

Colombia Bogota
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
ISEAD Business School

Praktijken ontwikkelt die de logistieke bedrijfsprocessen en strategische vaardigheden die een bedrijf opereert in een mondiale context en interpersoonlijke vaardigheden ... [+]

MBA in de internationale handel: EEN ERVARING IN DE WIJZE VAN DE INTERNATIONALE HANDEL ONDERNEMER

Integra praktijk en de fundamentele theorie van het internationale bedrijfsleven door de studie van reële en concrete problemen en hen te conceptualiseren als onderdeel van de nieuwe theorieën.

Praktijken ontwikkelt die de logistieke bedrijfsprocessen en strategische vaardigheden die een bedrijf opereert in een mondiale context en interpersoonlijke vaardigheden om een ​​transformatieve en diep humanistische leiderschap uit te oefenen met duidelijke contouren van het behoren in termen van openbaar ambtenaar behandelen.

Dota vaardigheden om internationale zakelijke kansen te ontwikkelen na de identificatie van de export van goederen en de projectie op de externe markten en het verwerven van vaardigheden om te beslissen hoe om input en proces het meest geschikt onderhandelen op buitenlandse markten. ... [-]

Colombia Bogota
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands