Onlinegraad.nl

Vind Online Masters in Bedrijfskunde in Business Studies in Duitsland 2019/2020

Een Master of Business Administration is een graad die kan worden verkregen na het voltooien van een bacheloropleiding. Het verdienen van een MBA is vaak een verstandige optie, omdat een betere opleiding en meer ervaring op het gebied kan helpen afgestudeerden zijn zeer wenselijk zijn om potentiële werkgevers.

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Online MBA Programma in Business Studies in Duitsland

4 Resultaten in Business Studies, Duitsland, Afstandsonderwijs Filter

Master of Business Administration

IUBH Online
Online Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden Open Inschrijving Duitsland Bad Honnef +1 more

Ons MBA-programma voor afstandsonderwijs is het ideale startpunt voor de volgende stap in uw professionele pad: een carrière als succesvolle manager. Het programma kwalificeert u op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfsbeheer, marketing, financiën en leiderschap voor veeleisende activiteiten in het midden- tot hogere management in veel sectoren en gespecialiseerde gebieden.

Master of Business Administration (MBA)

SRH FernHochschule Riedlingen
Online Deeltijd Oktober 2019 Duitsland Riedlingen

Met de opleiding van de nieuwe master in Business Administration, de SRH op afstand de middelbare school heeft het idee van flexibel afstandsonderwijs consequent verder ontwikkeld: de ....

Master of Business Administration

IUBH Fernstudium
Online Voltijd Deeltijd 2 - 6 semesters Open Inschrijving Duitsland Bad Honnef +1 more

Met onze Master of Business Administration (MBA) afstandsonderwijs cursus, bieden wij u een van de meest innovatieve en moderne Duitse en Engelse taal afstandsonderwijs programma's wereldwijd. De sterke internationale oriëntatie van de opleiding biedt kansen voor vooruitgang in de mondiale omgeving.

MBA Ondernemerschap en Innovatie (MBA)

AKAD University
Online Deeltijd 24 - 30 maanden Open Inschrijving Duitsland Germany Online

U wilt van uw bedrijfsidee een succesvolle start maken? Wil je een baan als een ingehuurde ondernemer? Voor u is professioneel advies van start-ups een opwindende taak om nieuwe bedrijfsterreinen te ontsluiten door gerichte innovatie en om een winstgevende onderneming te ontwikkelen met krachtige strategieën? Dan is het buitenschoolse programma voor afstandsonderwijs "Ondernemerschap en innovatie - MBA" precies wat u zoekt!