Filter
MBA
Frankrijk Tempo: Alles

Zoek Online MBA's in Business Studies in Frankrijk 2019/2020

Een Master of Business Administration is een geavanceerde graad die kan worden verdiend door studenten die een bachelor's degree in een verwant gebied hebben afgerond. Het verdienen van een MBA is een grote prestatie, en het is er een die kan leiden tot ongelooflijke professionele kansen voor afgestudeerden.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Online MBA Programma in Business Studies in Frankrijk

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Business Studies, Frankrijk, Afstandsonderwijs

Andere opties binnen dit vakgebied:
IONISx

Verdien leiderschap om uw carrière te versnellen of uw bedrijfsproject te starten, met een Executive MBA gericht op innovatie en business-tech. ... [+]

Verdien leiderschap om uw carrière te versnellen of uw bedrijfsproject te starten, met een Executive MBA gericht op innovatie en business-tech.

WAAROM DEZE MBA EPITECH ONLINE?

Deze online MBA is bedoeld voor managers en toekomstige managers die hun vaardigheden willen consolideren, hun leiderschap willen tonen of hun eigen ondernemingsproject willen stimuleren. Volledig online toegankelijk, het is gemaakt om te voldoen aan uw verwachtingen van evolutie, ambitie, vrijheid en flexibiliteit.

Zijn programma condenseert het beste van het Executive MBA van de Epitech School, gerehabiliteerd om je het in je eigen tempo te laten volgen, of je nu reist, werkt of thuis, vanaf je computer, tablet en smartphone .... [-]

Frankrijk France Online
Open Inschrijving
Frans
Deeltijd
18 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

De sector Luxe is al tientallen jaren toonaangevend in innovatie op het gebied van management en marketing. ... [+]

De MBA Online is bedoeld om professionals op te leiden zodat ze een visie van verandering en aanpassing aan de nieuwe sociaaleconomische omgeving kunnen bieden binnen bedrijven in de luxesector.

Ze zullen in staat zijn om:

Demonstreer expertise met betrekking tot de kenmerken van de sector,Definieer de realistische en objectieve positionering van een merk en bouw het verhaal op waarmee het het vastgestelde doel kan bereiken,Respecteer de sleutels van de onderscheidende traditie van de luxesector, met de tools, methodologieën en processen van het digitale tijdperk,Leid de transformatie van organisaties om nieuwe projecten en ondernemersuitdagingen het hoofd te bieden.

Dit programma is gericht op jonge ondernemers en managers, bedrijven in de luxesector of degenen die ernaar streven om zich bij hen aan te sluiten. Het streeft ernaar bedrijven in deze sector een meerwaarde te bieden voor hun:... [-]

Frankrijk Parijs
Oktober 2019
Engels
Voltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris

De 45-credit International Business MBA-opleiding kan worden voltooid binnen twee semesters en een zomersessie op voltijdse basis, of in twee jaar op parttime basis als s ... [+]

MBA in International Business

De 45-credit International Business MBA-opleiding kan worden voltooid binnen twee semesters en een zomersessie op voltijdse basis, of in twee jaar op parttime basis als studenten hun bachelordiploma hebben in bedrijfsstudies.

Alle locaties van de Schiller International University zijn ideaal voor de graduate programs in International Business Administration van Schiller International University . Ze bieden toegang tot regionale en internationale hoofdkantoren van tal van multinationale ondernemingen. De schat aan informatie die beschikbaar is in openbare bibliotheken, ambassades, hoge commissies en verschillende internationale organisaties levert een belangrijke bijdrage aan de studieprogramma's van Schiller International University in het bedrijfsleven.... [-]

Frankrijk Parijs
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
12 - 15 maanden
Online
Lees meer in Nederlands