Filter
MBA
Italië Tempo: Alles

Vind Online Bedrijfskunde Studies in Business Studies in Italië 2019/2020

Een Master of Business Administration is een opleiding die leerlingen kunnen helpen om te verbeteren en te diversifiëren van hun vaardigheden. Veel scholen bieden MBA-programma's online of part-time, zodat studenten die bezig zijn met de loopbaan en hun gezin hun opleiding op een handige manier verder kan.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Online MBA Opleiding in Business Studies in Italië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Business Studies, Italië, Afstandsonderwijs

Andere opties binnen dit vakgebied:
Life Learning

Life Learning in samenwerking met haar auteurs presenteren de nieuwe "MBA: Master in Business Administration" die u de vaardigheden biedt die u in de wereld van werk nodi ... [+]

Word een expert in bedrijfsmanagement

Life Learning in samenwerking met haar auteurs presenteren de nieuwe "MBA: Master in Business Administration" die u de vaardigheden biedt die u in de wereld van werk nodig heeft om een Business Manager te worden. Het cijfer van de General Manager in Italië heeft een jaarsalaris van ongeveer € 100.000, afhankelijk van de anciënniteit.

Waarom kiezen voor deze cursus?

De certificering van onze "MBA: Master in Business Administration" vertegenwoordigt een belangrijke verbetering van de vaardigheden in het curriculum en een onderscheidend element in de concurrentieweergave van de werkwereld in de sector Management en is gericht op het verwerven van vaardigheden om de meest gewilde posities te dekken van General Manager in het bedrijf. Stroomafwaarts van de onderwerpen die worden behandeld in een praktische sleutel, draagt het op praktische en concrete wijze over aan de studenten de vaardigheden en kennis die nodig zijn om zichzelf te confronteren in de sectoren management, financiën en risicobeheer.De certificering zelf geniet een reële bruikbaarheid op de arbeidsmarkt. Allereerst wordt het diploma uitgegeven door Life Learning als een ISO 9001: 2015 gecertificeerd bedrijf (Quality Management System) met het volgende doel: "Het ontwerpen en leveren van online trainingscursussen". Dit geeft een erkenning en een fundamentele voorkeur voor het verkrijgen van een stabiel concurrentievoordeel van de kant van de professional bij het voorstellen van zijn kandidatuur aan bedrijven. Een ander belangrijk voordeel van grote waarde wordt vertegenwoordigd door het grote aantal bedrijven op het nationale grondgebied, dat altijd groeit, en dat de Masters of Life Learning... [-]

Italië Milaan
Open Inschrijving
Italiaans
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands