$close

Filters

Resultaten weergeven

Online MBA Opleidingen in Business Administration in Luxemburg 2022

Een Master of Business Administration is een opleiding hoger die opleidt voor een loopbaan in het bedrijfsleven. Door het verdienen van een MBA, afgestudeerden zijn in staat om potentiële werkgevers dat zij de kennis en expertise die nodig is om een ​​aanwinst voor de werkplek te laten zien.Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig… Meer informatie

Een Master of Business Administration is een opleiding hoger die opleidt voor een loopbaan in het bedrijfsleven. Door het verdienen van een MBA, afgestudeerden zijn in staat om potentiële werkgevers dat zij de kennis en expertise die nodig is om een ​​aanwinst voor de werkplek te laten zien.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

De officiële naam van het land is het Groothertogdom Luxemburg. Het is te vinden in West-Europa met Duits als officiële taal. Het land heeft maar een universiteit: University of Luxembourg.

Online MBA Programma in Business Administration in Luxemburg

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
European Business University
Luxemburg stad, Groothertogdom Luxemburg

De Master of Business Administration is een eenjarige opleiding specifiek ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op de volgende generatie managers.

De Master of Business Administration is een eenjarige opleiding specifiek ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op de volgende generatie managers. -
MBA
Voltijds
Deeltijd
2 jaren
Engels
Online