ONLINESTUDIES

Online MBA Programma's in Commercieel Management in Portugal 2020

Een Master of Business Administration is een opleiding hoger die opleidt voor een loopbaan in het bedrijfsleven. Door het verdienen van een MBA, afgestudeerden zijn in staat om potentiële werkgevers dat zij de kennis en expertise die nodig is om een ​​aanwinst voor de werkplek te laten zien.

Hoger onderwijs in commercieel management biedt de mate die nodig is om succesvol te zijn in een breed scala van bedrijven waarvoor projectidentificatie en teammanagementvaardigheden vereist zijn. Werk in een overvloed van industrieën met deze graad, en gebruik interpersoonlijke en leidinggevende vaardigheden, evenals logistieke organisatie om te gedijen in een carrière.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Online MBA Opleiding in Commercieel Management in Portugal

1 Resultaten in Commercieel Management, Portugal Filter

Mba - gespecialiseerd in business management en marketing

IMF Business School Portugal
MBA
<
Deeltijd
<
720 uur
Portuguese
Online

Experts in de vorming van business management professionals in al hun specialiteiten (human resources, marketing, strategische richting, het bedrijfsleven, informatie-systemen ...

Lees meer