Filter
MBA
Europa Tempo: Alles

Top Online MBA Programma's in Gezondheidszorg Administratie 2019/2020 Europa

Master of Business Administration graden zijn academische programma's die alleen worden toegekend zodra studenten volledig bijna zeven jaren van studie en hard werken. Studenten hebben vaak de mogelijkheid om hun MBA specialiseren, zodat zij hun opleiding kunnen afstemmen op hun gewenste carrière. 

De zorginstelling kan de leerlingen voorstellen voor een lonende carrière die de functie van de gezondheidssysteem efficiënter helpt. De zorgverlener heeft verantwoordelijkheid nodig, kwaliteitsmanagers. Beheerders hebben een verscheidenheid aan verantwoordelijkheden die het werk aantrekkelijk houden. Jobs worden meestal gevonden in kleine gezondheidsklinieken en grote medische centra.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

Master in Bedrijfskunde Online in Gezondheidszorg Administratie Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Gezondheidszorg Administratie, Europa

Andere opties binnen dit vakgebied:
IMF Business School

Deze MBA met een specialiteit in Pharmaceutical Marketing biedt de mogelijkheid om vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer, marketing, branding en digitale communic ... [+]

De farmaceutische industrie en apotheken zijn ontwikkeld in een complexe en uiterst gereguleerde omgeving. Het onderzoek naar nieuwe medicijnen is vrij duur en daar is veel tijd voor nodig.

Om deze reden moeten farmaceutische marketingprofessionals voorbereid zijn op de uitdagingen die zich voordoen in de weg van het succes van de merken die zij beheren.

Deze MBA met een specialiteit in Pharmaceutical Marketing biedt de mogelijkheid om vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer, marketing, branding en digitale communicatie te trainen en ontwikkelen om strategische plannen toe te passen op producten, services of bedrijven met de beste strategie aangepast aan alle huidige voorschriften.... [-]

Spanje Madrid
Open Inschrijving
Spaans
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands