ONLINESTUDIES

Online MBA Programma's in Gezondheidszorg Administratie 2020 in Noord-Amerika

Master of Business Administration graden zijn academische programma's die alleen worden toegekend zodra studenten volledig bijna zeven jaren van studie en hard werken. Studenten hebben vaak de mogelijkheid om hun MBA specialiseren, zodat zij hun opleiding kunnen afstemmen op hun gewenste carrière. 

Professionals in de zorginstelling spelen een belangrijke rol om de gemeenschap gezond te houden. Studenten kunnen leren over gezondheidszorgsystemen als geheel en manieren om efficiëntie en patiëntenzorg te verbeteren. Zij ontwikkelen doorgaans vaardigheden in financieel management, besluitvorming en statistische en economische analyse om hen te helpen betere leiders te worden.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Master Bedrijfskunde Online in Gezondheidszorg Administratie in Noord-Amerika

4 Resultaten in Gezondheidszorg Administratie, Noord-Amerika Filter

Master of Business Administration met een concentratie in de gezondheidszorg

PATTEN UNIVERSITY
Online Verenigde Staten Oakland VS Online

De Master of Business Administration is een professionele diploma erkend in alle bedrijfstakken. Studenten die voor het eerst deelnemen aan een geïntegreerd curriculum onderzoek van de functionele gebieden van het bedrijfsleven, dan is het beheer van kennis en vaardigheden door het selecteren van een concentratie.

Master of Business Administration in de zorg

American Sentinel University
Online Deeltijd September 2020 Verenigde Staten Birmingham Aurora

American Sentinel's MBA-Healthcare is het beste van beide werelden - een state-of-the-art MBA-programma in haar kern, aangevuld met een speciale focus op de gezondheidszorg

Master of Business Administration - Concentratie in de gezondheidszorg

University of Delaware Online
Online Deeltijd 16 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Newark

U verbetert de industrie- en organisatiemaatstaven wanneer u leert werken in de huidige zorgsystemen, inclusief informatica, e-service en patiëntenervaring.

MBA Leiderschap en organisatorische gezondheidsconcentratie

University of Saint Mary Online
Online Deeltijd 1 jaar September 2020 Verenigde Staten Leavenworth

Pas uw versnelde, online MBA-graad aan met een concentratie in leiderschap en organisatorische gezondheid. Met cursussen gebouwd rond de organisatorische gezondheidsprincipes van Lencioni, wapent dit programma je met het geavanceerde begrip van organisatiecultuur en leiderschapsvaardigheden om hoogfunctionerende organisaties te ontwikkelen. In slechts 1 jaar kun je je IACBE-geaccrediteerde online MBA van de University of Saint Mary verdienen en je doelen realiseren.