ONLINESTUDIES

Online Bedrijfskunde Studies in Gezondheidszorg Administratie 2020

Een online MBA is een Master of Business Administration programma dat wordt geleverd via een online klaslokaal platform. Studenten kunnen kiezen zich te richten op een specifiek vakgebied en voltooi de cursussen die nodig zijn om de mate te voltooien.
Wat is een online MBA in Healthcare Administration? Dit programma is over het algemeen gericht op studenten die streven naar werken in de medische sector als beheerder en ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om dit te doen. Het programma kan studenten op te leiden door middel van cursussen in onderwerpen zoals de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, psychologie en informatica. Een deel van de lessen die kunnen worden weergegeven in het curriculum onder meer Sociale kwesties in de gezondheidszorg, Bedrijfskundige Informatica voor de Gezondheidszorg, Medische Administratieve vaardigheden en organisatorisch leiderschap.
Deze opleiding zal waarschijnlijk iedere student die wil een carrière in de gezondheidszorg na te streven ten goede komen.Meer in het algemeen, echter, profiteert de studenten door het ontwikkelen van waardevolle bestuurlijke en leidinggevende vaardigheden die van toepassing kan zijn om vrijwel elke carrière.
De kostprijs van een MBA-programma is afhankelijk van factoren zoals welke school je wonen, hoeveel uur zij nodig heeft en welke andere kosten worden opgelegd. Met het oog op een nauwkeurige schatting van de kosten, kunt u uit te reiken naar de bekentenissen kantoor op de school die u wilt inschrijven aan.
Het verdienen van een online MBA in Healthcare Administration is een grote carrière move voor studenten die hopen te werk als gezondheidszorg beheerder te vinden. Deze positie kan de voor de hand liggende pad te volgen na het afstuderen te zijn, maar er zijn een aantal andere potentiële banen. U kunt werken als een medisch adviseur, geduldige zorgcoördinator, medische office manager of medische facturering supervisor. Al deze functies kan u toestaan ​​om de vaardigheden ontwikkeld in de gezondheidszorg administratie programma te gebruiken.
Er zijn meestal veel scholen die studenten in staat stellen een online MBA in Healthcare Administration te verdienen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

5 Resultaten in Gezondheidszorg Administratie Filter

MBA Leiderschap en organisatorische gezondheidsconcentratie

University of Saint Mary Online
Verenigde Staten, Leavenworth
MBA
01 Sep 2020
<
Deeltijd
Engels
Online

Pas uw versnelde, online MBA-graad aan met een concentratie in leiderschap en organisatorische gezondheid. Met cursussen gebouwd rond de organisatorische gezondheidsprincipes ...

Lees meer

Master of Business Administration - Concentratie in de gezondheidszorg

University of Delaware Online
Verenigde Staten, Newark
MBA
01 May 2020
<
Deeltijd
<
16 maanden
Engels
Online

U verbetert de industrie- en organisatiemaatstaven wanneer u leert werken in de huidige zorgsystemen, inclusief informatica, e-service en patiëntenervaring.

Lees meer

MBA-specialiteit in farmaceutische marketing

IMF Business School
Spanje, Madrid + 2 Meer
MBA
01 Sep 2020
<
Deeltijd
<
12 maanden
Spaans
Online

Deze MBA met een specialiteit in Pharmaceutical Marketing biedt de mogelijkheid om vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer, marketing, branding en digitale communicatie ...

Lees meer

Master of Business Administration in de zorg

American Sentinel University
Verenigde Staten, Birmingham + 1 Meer
MBA
01 Sep 2020
<
Deeltijd
Engels
Online

American Sentinel's MBA-Healthcare is het beste van beide werelden - een state-of-the-art MBA-programma in haar kern, aangevuld met een speciale focus op de gezondheidszorg

Lees meer

Master of Business Administration met een concentratie in de gezondheidszorg

PATTEN UNIVERSITY
Verenigde Staten, Oakland + 1 Meer
MBA
01 Sep 2020
Engels
Online

De Master of Business Administration is een professionele diploma erkend in alle bedrijfstakken. Studenten die voor het eerst deelnemen aan een geïntegreerd curriculum onderzo ...

Lees meer