Onlinegraad.nl

Top Online Masters in Bedrijfskunde in Gezondheidszorg 2019 in Noord-Amerika

Master of Business Administration graden zijn academische programma's die alleen worden toegekend zodra studenten volledig bijna zeven jaren van studie en hard werken. Studenten hebben vaak de mogelijkheid om hun MBA specialiseren, zodat zij hun opleiding kunnen afstemmen op hun gewenste carrière. 

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die behoren tot de gezondheidszorg te helpen. De MBA in Health Care Management behandelt de integratie van zakelijke aspecten met diverse farmaceutische en gezondheid gerelateerde sectoren. Deze opleiding is een combinatie van zowel technische en business studies.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Master Bedrijfskunde Online in Gezondheidszorg in Noord-Amerika

13 Resultaten in Gezondheidszorg, Noord-Amerika Filter

MBA in Health Care Management

IGlobal University
Online September 2019 Verenigde Staten Vienna

MBA in Health Care Management

Master of Business Administration met een concentratie in de gezondheidszorg

PATTEN UNIVERSITY
Online Verenigde Staten Oakland USA Online

De Master of Business Administration is een professionele diploma erkend in alle bedrijfstakken. Studenten die voor het eerst deelnemen aan een geïntegreerd curriculum onderzoek van de functionele gebieden van het bedrijfsleven, dan is het beheer van kennis en vaardigheden door het selecteren van een concentratie.

Master of Business Administration in de zorg

American Sentinel University
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Birmingham Aurora

American Sentinel's MBA-Healthcare is het beste van beide werelden - een state-of-the-art MBA-programma in haar kern, aangevuld met een speciale focus op de gezondheidszorg

Master of Business Administration / zorgmanagement

University of Phoenix Online
Online Voltijd Deeltijd 2 jaren September 2019 Verenigde Staten Phoenix +1 more

De Master of Business Administration / Health Care Management programma is ontworpen om de managementvaardigheden studenten nodig hebben om effectief te functioneren binnen een organisatie van de gezondheidszorg

Mba met concentratie in gezondheidszorg management

Columbia Southern University
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Orange Beach

Het doel van het MBA-programma en de MBA-concentratieprogramma's is om uitzonderlijke leiders te produceren. Deze programma's bieden kansen voor volwassenen om kennis, vaardigheden en attitudes te ontwikkelen die hen in staat stellen zich creatief, ethisch en effectief in hun organisaties uit te voeren.

MBA - Health Care Management

Utica College Online
Online Deeltijd 2 jaren Augustus 2019 Verenigde Staten Utica

De 30 credit online MBA is ontworpen voor relevantie in de zakelijke wereld van vandaag. Verkrijg geavanceerde vaardigheden met het resultaatgerichte curriculum, een leiderschapsopdracht met een real-world organisatie en simulatietools voor marktstrategieën voor authentieke bedrijfsresultaten, alles voor een zeer betaalbare prijs. Specialisaties zijn Cyber ​​Policy, Cybersecurity, Finance / Accounting, Health Care Management, Insurance and Risk Management en een algemene optie waarmee studenten hun eigen specialisatie kunnen opbouwen.

MBA - Gezondheidszorgbeheer

The University of Scranton Online
Online Deeltijd 2 jaren September 2019 Verenigde Staten Scranton

De University of Scranton is klaar om u te helpen de cruciale vervolgstappen te nemen om uw carrière in de gezondheidszorg te bevorderen. Onze online MBA met een specialisatie in Healthcare Management voorziet u van de tools die u nodig hebt om uit te blinken in deze snel veranderende branche.

Master of Business Administration - Concentratie in de gezondheidszorg

University of Delaware Online
Online Deeltijd 16 maanden Augustus 2019 Verenigde Staten Newark

U verbetert de industrie- en organisatiemaatstaven wanneer u leert werken in de huidige zorgsystemen, inclusief informatica, e-service en patiëntenervaring.

MBA Leiderschap en organisatorische gezondheidsconcentratie

University of Saint Mary Online
Online Deeltijd 1 jaar September 2019 Verenigde Staten Leavenworth

Pas uw versnelde, online MBA-graad aan met een concentratie in leiderschap en organisatorische gezondheid. Met cursussen gebouwd rond de organisatorische gezondheidsprincipes van Lencioni, wapent dit programma je met het geavanceerde begrip van organisatiecultuur en leiderschapsvaardigheden om hoogfunctionerende organisaties te ontwikkelen. In slechts 1 jaar kun je je IACBE-geaccrediteerde online MBA van de University of Saint Mary verdienen en je doelen realiseren.

MBA Health Care Management Concentration

University of Saint Mary Online
Online Deeltijd 1 jaar September 2019 Verenigde Staten Leavenworth

Pas uw versnelde, online MBA-graad aan met een concentratie in Health Care Management. Deze concentratie maakt gebruik van voorbeelden uit de praktijk en richt zich op het aanleren van sterke zakelijke vaardigheden, zodat u alle juridische en ethische kwesties aankunt die zich kunnen voordoen. In slechts 1 jaar kun je je IACBE-geaccrediteerde online MBA van de University of Saint Mary verdienen en je doelen realiseren.

Master of Business Administration - Gezondheidszorgbeheer

Queens University of Charlotte Online
Online Deeltijd 2 jaren Augustus 2019 Verenigde Staten Charlotte

Master in de bedrijfskunde-managementconcentratie in de gezondheidszorg

Master of Business Administration: Healthcare Management

Our Lady of the Lake University Online
Online Deeltijd 2 jaren September 2019 Verenigde Staten San Antonio

De online MBA aan de Our Lady of the Lake University biedt een rigoureus curriculum met persoonlijke aandacht van onze faculteit, instructie in de praktische toepassingen van bedrijfstheorie en strategie, en een vooruitstrevende aanpak die inspeelt op de huidige en toekomstige behoeften. Dit online-programma is geaccrediteerd door de ACBSP en is bedoeld voor drukke studenten die willen blijven voldoen aan hun professionele en persoonlijke verplichtingen. Kies uit twee specialisaties in Healthcare Management en Management.

Master in de volksgezondheid

St. John's University Online
Online Voltijd Deeltijd 2 - 5 jaren September 2019 Verenigde Staten Queens +1 more

Het online MPH van St. John's University bereidt je voor om een community health leader te worden. Je leert projecten en interventies plannen, uitvoeren en evalueren; waardevolle praktijkervaring opdoen met deskundige faculteit en veldwerk; en studeer klaar om een verschil te maken in uw gemeenschappen.