Onlinegraad.nl

Online MBA Opleidingen in Gezondheidszorg in de Verenigde Staten 2020

Een Master of Business Administration is een gespecialiseerde opleiding die tussen de vijf en zeven jaar kan duren om geld te verdienen. Veel studenten besluiten om een ​​MBA te verdienen om hun vaardigheden te verbeteren op het gebied van kritisch denken, financiën en leiderschap.

Gezondheidszorg is een breed vakgebied dat studenten voorbereidt op banen in de zorgsector. Dit kan onder andere medicijnen, apotheek, tandheelkunde, gezondheidszorg, optometrie, arbeidsterapie, fysiotherapie, podiatrie, gezondheidszorg apparatuur en technologie, gezondheidszorg management, ziektekostenverzekering en arts helpen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online MBA Programma in Gezondheidszorg in de Verenigde Staten

15 Resultaten in Gezondheidszorg, Verenigde Staten Filter

MBA in Health Care Management

IGlobal University
Online September 2020 Verenigde Staten Wenen

MBA in Health Care Management

Master of Business Administration met een concentratie in de gezondheidszorg

PATTEN UNIVERSITY
Online Verenigde Staten Oakland VS Online

De Master of Business Administration is een professionele diploma erkend in alle bedrijfstakken. Studenten die voor het eerst deelnemen aan een geïntegreerd curriculum onderzoek van de functionele gebieden van het bedrijfsleven, dan is het beheer van kennis en vaardigheden door het selecteren van een concentratie.

Master of Business Administration in de zorg

American Sentinel University
Online Deeltijd September 2020 Verenigde Staten Birmingham Aurora

American Sentinel's MBA-Healthcare is het beste van beide werelden - een state-of-the-art MBA-programma in haar kern, aangevuld met een speciale focus op de gezondheidszorg

Master of Business Administration / zorgmanagement

University of Phoenix Online
Online Voltijd Deeltijd 2 jaren September 2020 Verenigde Staten Feniks +1 more

De Master of Business Administration / Health Care Management programma is ontworpen om de managementvaardigheden studenten nodig hebben om effectief te functioneren binnen een organisatie van de gezondheidszorg

Mba met concentratie in gezondheidszorg management

Columbia Southern University
Online Deeltijd September 2020 Verenigde Staten Orange Beach

Het doel van het MBA-programma en de MBA-concentratieprogramma's is om uitzonderlijke leiders te produceren. Deze programma's bieden kansen voor volwassenen om kennis, vaardigheden en attitudes te ontwikkelen die hen in staat stellen zich creatief, ethisch en effectief in hun organisaties uit te voeren.

MBA - Health Care Management

Utica College Online
Online Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Utica

De 30 credit online MBA is ontworpen voor relevantie in de zakelijke wereld van vandaag. Verkrijg geavanceerde vaardigheden met het resultaatgerichte curriculum, een leiderschapsopdracht met een real-world organisatie en simulatietools voor marktstrategieën voor authentieke bedrijfsresultaten, alles voor een zeer betaalbare prijs. Specialisaties zijn Cyber ​​Policy, Cybersecurity, Finance / Accounting, Health Care Management, Insurance and Risk Management en een algemene optie waarmee studenten hun eigen specialisatie kunnen opbouwen.

Master of Business Administration - Gezondheidszorgbeheer

Widener University Online
Online Deeltijd 18 - 24 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Chester

Breng uw carrière naar het volgende niveau met de relevante kennis en essentiële vaardigheden om te leiden in de wereldwijde zakelijke omgeving van vandaag. Widener's online Healthcare Management MBA bereidt studenten voor op een loopbaan in de gezondheidszorg en in gezondheidsgerelateerde sectoren zoals verzekeringen en farmaceutische producten. Studenten zullen ook cruciale leiderschapsvaardigheden ontwikkelen omdat ze direct verband houden met de gezondheidszorg.

Master of Business Administration

Widener University Online
Online Deeltijd 18 - 24 maanden September 2020 Verenigde Staten Chester

De online MBA van Widener University richt zich op langetermijncarrièresucces in leiderschapsrollen met een uitgebalanceerd curriculum van theorie, praktijk en cursussen voor professionele ontwikkeling. Het geaccrediteerde online MBA-programma van de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) biedt u de keuze uit een uitgebreid algemeen bedrijfskundig traject of de optie om uw studies te concentreren op twee groeiende bedrijfsgebieden, Business Process Management en Health Care Management.

MBA - Gezondheidszorgbeheer

The University of Scranton Online
Online Deeltijd 2 jaren September 2020 Verenigde Staten Scranton

De University of Scranton is klaar om u te helpen de cruciale vervolgstappen te nemen om uw carrière in de gezondheidszorg te bevorderen. Onze online MBA met een specialisatie in Healthcare Management voorziet u van de tools die u nodig hebt om uit te blinken in deze snel veranderende branche.

Master of Business Administration - Concentratie in de gezondheidszorg

University of Delaware Online
Online Deeltijd 16 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Newark

U verbetert de industrie- en organisatiemaatstaven wanneer u leert werken in de huidige zorgsystemen, inclusief informatica, e-service en patiëntenervaring.

Master of Business Administration - Gezondheidszorgbeheer

Queens University of Charlotte Online
Online Deeltijd 2 jaren Januari 2020 Verenigde Staten Charlotte

Master in de bedrijfskunde-managementconcentratie in de gezondheidszorg

MBA Leiderschap en organisatorische gezondheidsconcentratie

University of Saint Mary Online
Online Deeltijd 1 jaar September 2020 Verenigde Staten Leavenworth

Pas uw versnelde, online MBA-graad aan met een concentratie in leiderschap en organisatorische gezondheid. Met cursussen gebouwd rond de organisatorische gezondheidsprincipes van Lencioni, wapent dit programma je met het geavanceerde begrip van organisatiecultuur en leiderschapsvaardigheden om hoogfunctionerende organisaties te ontwikkelen. In slechts 1 jaar kun je je IACBE-geaccrediteerde online MBA van de University of Saint Mary verdienen en je doelen realiseren.

MBA Health Care Management Concentration

University of Saint Mary Online
Online Deeltijd 1 jaar September 2020 Verenigde Staten Leavenworth

Pas uw versnelde, online MBA-graad aan met een concentratie in Health Care Management. Deze concentratie maakt gebruik van voorbeelden uit de praktijk en richt zich op het aanleren van sterke zakelijke vaardigheden, zodat u alle juridische en ethische kwesties aankunt die zich kunnen voordoen. In slechts 1 jaar kun je je IACBE-geaccrediteerde online MBA van de University of Saint Mary verdienen en je doelen realiseren.

Master of Business Administration: Healthcare Management

Our Lady of the Lake University Online
Online Deeltijd 2 jaren September 2020 Verenigde Staten San Antonio

De online MBA aan de Our Lady of the Lake University biedt een rigoureus curriculum met persoonlijke aandacht van onze faculteit, instructie in de praktische toepassingen van bedrijfstheorie en strategie, en een vooruitstrevende aanpak die inspeelt op de huidige en toekomstige behoeften. Dit online-programma is geaccrediteerd door de ACBSP en is bedoeld voor drukke studenten die willen blijven voldoen aan hun professionele en persoonlijke verplichtingen. Kies uit twee specialisaties in Healthcare Management en Management.

Flexibele MBA - Gezondheidszorgbeheer

Johns Hopkins Carey Business School – Online and On-site
Campus Online Deeltijd 33 maanden Augustus 2020 Verenigde Staten Baltimore +1 more

Flexibele MBA met een Healthcare Management-concentratie - online