ONLINESTUDIES

Online Masters Bedrijfskunde in Gezondheidszorg 2020

Een Master of Business Administration is een opleiding hoger die opleidt voor een loopbaan in het bedrijfsleven. Door het verdienen van een MBA, afgestudeerden zijn in staat om potentiële werkgevers dat zij de kennis en expertise die nodig is om een ​​aanwinst voor de werkplek te laten zien.

Gezondheidszorg is een breed vakgebied dat studenten voorbereidt op banen in de zorgsector. Dit kan onder andere medicijnen, apotheek, tandheelkunde, gezondheidszorg, optometrie, arbeidsterapie, fysiotherapie, podiatrie, gezondheidszorg apparatuur en technologie, gezondheidszorg management, ziektekostenverzekering en arts helpen.

Online MBA in Gezondheidszorg

21 Resultaten in Gezondheidszorg Filter

Online mba internationaal gezondheidszorg management - universiteit van cumbria (uk)

Robert Kennedy College
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaren Open Inschrijving Zwitserland Zürich Zwitserland Online Verenigd Koninkrijk Stad Carlisle +4 more

Het MBA International Healthcare Management is ontworpen om zorgverleners de middelen te geven om administratieve activiteiten efficiënter te analyseren, te leiden en te ontwikkelen, in een omgeving waar de groeiende vraag voortdurend geconfronteerd wordt met financiële beperkingen.

Master of Business Administration: Healthcare Management

Our Lady of the Lake University Online
Online Deeltijd 2 jaren September 2020 Verenigde Staten San Antonio

De online MBA aan de Our Lady of the Lake University biedt een rigoureus curriculum met persoonlijke aandacht van onze faculteit, instructie in de praktische toepassingen van bedrijfstheorie en strategie, en een vooruitstrevende aanpak die inspeelt op de huidige en toekomstige behoeften. Dit online-programma is geaccrediteerd door de ACBSP en is bedoeld voor drukke studenten die willen blijven voldoen aan hun professionele en persoonlijke verplichtingen. Kies uit twee specialisaties in Healthcare Management en Management.

MBA Health Care Management Concentration

University of Saint Mary Online
Online Deeltijd 1 jaar September 2020 Verenigde Staten Leavenworth

Pas uw versnelde, online MBA-graad aan met een concentratie in Health Care Management. Deze concentratie maakt gebruik van voorbeelden uit de praktijk en richt zich op het aanleren van sterke zakelijke vaardigheden, zodat u alle juridische en ethische kwesties aankunt die zich kunnen voordoen. In slechts 1 jaar kun je je IACBE-geaccrediteerde online MBA van de University of Saint Mary verdienen en je doelen realiseren.

Master of Business Administration - Gezondheidszorgbeheer

Queens University of Charlotte Online
Online Deeltijd 2 jaren Januari 2020 Verenigde Staten Charlotte

Master in de bedrijfskunde-managementconcentratie in de gezondheidszorg

Master of Business Administration - Concentratie in de gezondheidszorg

University of Delaware Online
Online Deeltijd 16 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Newark

U verbetert de industrie- en organisatiemaatstaven wanneer u leert werken in de huidige zorgsystemen, inclusief informatica, e-service en patiëntenervaring.

MBA - Gezondheidszorgbeheer

The University of Scranton Online
Online Deeltijd 2 jaren September 2020 Verenigde Staten Scranton

De University of Scranton is klaar om u te helpen de cruciale vervolgstappen te nemen om uw carrière in de gezondheidszorg te bevorderen. Onze online MBA met een specialisatie in Healthcare Management voorziet u van de tools die u nodig hebt om uit te blinken in deze snel veranderende branche.

Master of Business Administration

Widener University Online
Online Deeltijd 18 - 24 maanden September 2020 Verenigde Staten Chester

De online MBA van Widener University richt zich op langetermijncarrièresucces in leiderschapsrollen met een uitgebalanceerd curriculum van theorie, praktijk en cursussen voor professionele ontwikkeling. Het geaccrediteerde online MBA-programma van de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) biedt u de keuze uit een uitgebreid algemeen bedrijfskundig traject of de optie om uw studies te concentreren op twee groeiende bedrijfsgebieden, Business Process Management en Health Care Management.

MBA - Health Care Management

Utica College Online
Online Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Utica

De 30 credit online MBA is ontworpen voor relevantie in de zakelijke wereld van vandaag. Verkrijg geavanceerde vaardigheden met het resultaatgerichte curriculum, een leiderschapsopdracht met een real-world organisatie en simulatietools voor marktstrategieën voor authentieke bedrijfsresultaten, alles voor een zeer betaalbare prijs. Specialisaties zijn Cyber ​​Policy, Cybersecurity, Finance / Accounting, Health Care Management, Insurance and Risk Management en een algemene optie waarmee studenten hun eigen specialisatie kunnen opbouwen.

MBA-specialiteit in gezondheid en veiligheid op het werk

Instituto Europeo de Posgrado - España
Online Deeltijd 1500 uur Open Inschrijving Spanje Spanje Online

Deze MBA vormt een management- en competitieve professional die in staat is om hun competenties in beroepsrisico's te ontwikkelen volgens internationale regelgeving. Het maakt het verkrijgen van certificaten van interne auditor ISO9001, ISO14001, ISO45001 van Bureau Veritas, toonaangevende certificeerder wereldwijd.

MBA-specialiteit in farmaceutische marketing

IMF Business School
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid

Deze MBA met een specialiteit in Pharmaceutical Marketing biedt de mogelijkheid om vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer, marketing, branding en digitale communicatie te trainen en ontwikkelen om strategische plannen toe te passen op producten, services of bedrijven met de beste strategie aangepast aan alle huidige voorschriften.

Mba met concentratie in gezondheidszorg management

Columbia Southern University
Online Deeltijd September 2020 Verenigde Staten Orange Beach

Het doel van het MBA-programma en de MBA-concentratieprogramma's is om uitzonderlijke leiders te produceren. Deze programma's bieden kansen voor volwassenen om kennis, vaardigheden en attitudes te ontwikkelen die hen in staat stellen zich creatief, ethisch en effectief in hun organisaties uit te voeren.

Flexibele MBA - Gezondheidszorgbeheer

Johns Hopkins Carey Business School – Online and On-site
Campus Online Deeltijd 33 maanden Augustus 2020 Verenigde Staten Baltimore +1 more

Flexibele MBA met een Healthcare Management-concentratie - online

Master of Business Administration / zorgmanagement

University of Phoenix Online
Online Voltijd Deeltijd 2 jaren September 2020 Verenigde Staten Feniks +1 more

De Master of Business Administration / Health Care Management programma is ontworpen om de managementvaardigheden studenten nodig hebben om effectief te functioneren binnen een organisatie van de gezondheidszorg

Master of Business Administration in de zorg

American Sentinel University
Online Deeltijd September 2020 Verenigde Staten Birmingham Aurora

American Sentinel's MBA-Healthcare is het beste van beide werelden - een state-of-the-art MBA-programma in haar kern, aangevuld met een speciale focus op de gezondheidszorg

MBA in Health Care Management

IGlobal University
Online September 2020 Verenigde Staten Wenen

MBA in Health Care Management