ONLINESTUDIES

Online Masters in Bedrijfskunde in Global Management 2020 in Europa

Een Master of Business Administration is een graad die kan worden verkregen na het voltooien van een bacheloropleiding. Het verdienen van een MBA is vaak een verstandige optie, omdat een betere opleiding en meer ervaring op het gebied kan helpen afgestudeerden zijn zeer wenselijk zijn om potentiƫle werkgevers.

Globaal beheer verwijst naar de exploitatie van een bedrijf op een wereldwijde schaal, die een goed begrip van sociale gewoonten, culturele sensitiviteit en geschiedenis vereist. Studeren globaal beheer kunnen onder meer lessen in leiderschap, management en marketing, evenals cursussen over internationale vraagstukken.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Euraziƫ. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

MBA Opleiding Online in Global Management in Europa

2 Resultaten in Global Management, Europa Filter

Wereldwijde MBA

London School of Business & Finance: InterActive
MBA
apr 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
18&nbsp;-&nbsp;36 maanden
Engels
Online

London School of Business and Finance, in samenwerking met de International Telematic University UNINETTUNO, is er trots op hun internationaal erkende online Global MBA-progra ...

Lees meer

Wereldwijde MBA

OBS Business School
MBA
May 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
11 maanden
Spaans
Online

De Global MBA is gericht op professionals die hun werk willen richten op het management van wereldwijde bedrijven, met speciale nadruk op die in internationaliseringsprocessen ...

Lees meer