Filter
MBA
Europa Tempo: Deeltijd

Beste Online MBA Programma's in Supply Chain Management 2019/2020 Europa

Een Master of Business Administration is een graad die kan worden verkregen na het voltooien van een bacheloropleiding. Het verdienen van een MBA is vaak een verstandige optie, omdat een betere opleiding en meer ervaring op het gebied kan helpen afgestudeerden zijn zeer wenselijk zijn om potentiële werkgevers.

Met een MBA in Supply Chain, toegevoegd aan je curriculum kunt u voor een meer flexibele loopbaan. U kunt landen op verschillende banen in de productie en detailhandel bedrijven als Operations Manager, Inventory Manager, en koper een paar te noemen. Dit MBA programma geeft je een groot voordeel voor je carrière doel te bereiken.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Master Bedrijfskunde Online in Supply Chain Management Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Supply Chain Management, Europa

Andere opties binnen dit vakgebied:
Instituto Europeo de Posgrado - España

Met deze MBA verkrijgt u een integrerende visie op het management van bedrijven, met de studie van verschillende gebieden (financiën, human resources, projecten en ondern ... [+]

Met deze MBA kunt u een integrerende visie krijgen op het management van bedrijven, met de studie van verschillende gebieden (financiën, human resources, projecten en ondernemerschap), gecombineerd met de verdieping van fundamentele aspecten van Supply Chain Management-management.

Double Degree Summa University

Dankzij de overeenkomst tussen het European Graduate Institute en de Summa University kun je je diploma behalen door een Amerikaanse Dual Degree met dit programma te behalen. De erkenning en verdienste van beide instellingen bieden een prestigieuze formatie op internationaal niveau .

Waarom kiezen voor deze MBA?

We trainen toekomstige transformationele leiders die veranderingen in organisaties zullen aanbrengen, in harmonie met wereldwijde macrotrends:... [-]

Spanje Spain Online
Open Inschrijving
Spaans
Deeltijd
1500 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Met deze MBA kunt u een integrerende visie op bedrijfsbeheer verwerven, met de studie van verschillende gebieden (financiën, human resources, projecten en ondernemerschap ... [+]

Met deze MBA kunt u een integrerende visie op bedrijfsbeheer verwerven , met de studie van verschillende gebieden (financiën, human resources, projecten en ondernemerschap), gecombineerd met de verdieping van de fundamentele aspecten van het beheer van SupplyChain Management.

Double Degree - Universidad Europea de Monterrey

Dankzij de instemming van het Europese Graduate Institute met de Europese Universiteit van Monterrey, wordt deze MBA aangeboden met dubbele graden van zowel prestigieuze instellingen in Spanje als internationaal.

Waarom kiezen voor deze MBA?

We trainen toekomstige transformationele leiders die veranderingen in organisaties zullen aanbrengen, in harmonie met wereldwijde macrotrends:... [-]

Spanje Madrid Spain Online
Open Inschrijving
Spaans
Deeltijd
14 maanden
Online
Lees meer in Nederlands