Filter
MBA
Tempo: Alles

Top Online Masters in Bedrijfskunde in Internationale Gezondheidszorg 2019

In een online Master of Business Administration (MBA) programma, de studenten gebruiken het internet om een ​​grondige opleiding van business principles te ontvangen, vaak gericht op een bepaald gebied van studie. Veel programma's kunnen volledig of part-time aan te bieden, waardoor ze toegankelijk voor iedereen op zoek naar hun business onderwijs te bevorderen.

Wat is een online MBA in International Healthcare? Deze opleiding wordt meestal ontworpen om studenten te voorzien van een opleiding van de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven waarbij de focus op de wereldwijde gezondheidszorg. Studenten kunnen cursussen in economie, management, finance en accounting nemen. Daarnaast kunnen cursussen worden gehouden in de gezondheidszorg management, juridische kwesties en de gezondheidszorg te financieren. Andere onderwerpen kunnen zijn leiderschap, facility management, human resource management en intercultureel management.

Een online MBA in International Healthcare kan helpen individuen omhoog te gaan in hun huidige posities of beginnen met een loopbaan in hogere managementfuncties.De vaardigheden opgedaan kan afgestudeerden heel waardevol voor potentiële werkgevers.

De kosten in verband met het verdienen van een online MBA in International Healthcare zal variëren afhankelijk van de school, het programma en de locatie. Onderzoek verschillende instellingen om meer over hun kosten en hun programma's te leren.

Afgestudeerden met dit diploma kan in aanmerking komen voor managementfuncties bij bedrijven in de gezondheidszorg, en ze werken vaak voor bedrijven die wereldwijd zaken doen. Healthcare manager is een potentiële carrière-optie, waar professionals verantwoordelijk voor personeelszaken, initiëren van projecten, toe te wijzen programma's, strategieën en doelstellingen te ontwikkelen, creëren budgetten, handvat financiën en te onderhandelen verzekeringsclaims. Programma's op dit gebied kan voor te bereiden individuen voor de behandeling van deze verantwoordelijkheden.

Online onderwijs is gunstig voor veel mensen die niet in staat om naar school te gaan zonder flexibele academische kansen zou zijn, en vele graden worden online aangeboden.Als u geïnteresseerd bent in het leren op afstand bent, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Internationale Gezondheidszorg

IMF Business School Portugal

Dit MBA met specialisatie in Pharmaceutical Marketing biedt de mogelijkheid om te trainen en ontwikkelen van competenties in de bedrijfsvoering, marketing, branding en di ... [+]

De farmaceutische industrie en apotheken ontwikkeling een complexe en zeer gereguleerde omgeving. Het onderzoek van nieuwe geneesmiddelen is erg duur en mist beschikbaarheid van tijd.

Om deze reden, moet de farmaceutische marketeers bereid zijn om de uitdagingen tegengekomen op het pad van het succes van de merken die zij beheren onder ogen te zien.

Dit MBA met specialisatie in Pharmaceutical Marketing biedt de mogelijkheid om te trainen en ontwikkelen van competenties in de bedrijfsvoering, marketing, branding en digitale communicatie met het oog op strategische plannen voor producten, diensten of bedrijven met de beste strategie uit te voeren, aangepast aan alle de geldende regelgeving.... [-]

Portugal Portugal Online
Open Inschrijving
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
720 uur
Online
Lees meer in Nederlands
PATTEN UNIVERSITY

De Master of Business Administration is een professionele diploma erkend in alle bedrijfstakken. Studenten die voor het eerst deelnemen aan een geïntegreerd curriculum on ... [+]

De Master of Business Administration opleiding bereidt studenten voor op:

Onderscheiden van de belangrijkste kenmerken van elke zakelijke functie Evalueren hoe veranderingen om kennis systemen van een organisatie kan verbeteren Leiden anderen om organisatorische doelen te bereiken Beoordelen van de financiële gezondheid van een organisatie met behulp van de boekhoudmethoden Maak marketing strategieën om de behoeften van de klant Verstrekken van informatie aan een organisatie in staat te stellen de financiële prestaties te maximaliseren Evalueer zakelijke situaties van juridische, ethische en wettelijke perspectieven Voorspellen hoe veranderingen in de internationale economische omgeving een organisatie zal beïnvloeden Voorstellen van strategieën om de concurrentiepositie van een organisatie te verbeteren ... [-]
Verenigde Staten Oakland USA Online
Robert Kennedy College

Het MBA International Healthcare Management is ontworpen om zorgverleners de middelen te geven om administratieve activiteiten efficiënter te analyseren, te leiden en te ... [+]

Het MBA International Healthcare Management is ontworpen om zorgverleners de middelen te geven om administratieve activiteiten efficiënter te analyseren, te leiden en te ontwikkelen, in een omgeving waar de groeiende vraag voortdurend geconfronteerd wordt met financiële beperkingen.

De MBA-programma's hebben veel baat bij de internationaliteit afgeleid van het werven van studenten uit de hele wereld, en op basis van goed gekwalificeerde docenten in hun vakgebied.

Leer op het voormalige particuliere college van Zwitserland en afstudeer met studenten uit meer dan 130 verschillende landen en van de universiteit van Cumbria.

DUUR

Minimaal 12 maanden, maximaal 5 jaar.

Programma overzicht ... [-]
Zwitserland Zürich Switzerland Online Verenigd Koninkrijk City of Carlisle  + 1 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands