ONLINESTUDIES

Online Masters in Bedrijfskunde in Internationale Gezondheidszorg in UK 2020

Een Master of Business Administration is een opleiding hoger die opleidt voor een loopbaan in het bedrijfsleven. Door het verdienen van een MBA, afgestudeerden zijn in staat om potentiële werkgevers dat zij de kennis en expertise die nodig is om een ​​aanwinst voor de werkplek te laten zien.

Zowel zorgprofessionals als potentiële studenten die hun expertise op het gebied van gezondheidszorg op internationaal niveau willen verbreden, zouden dit studiegebied moeten overwegen. Internationale gezondheidszorg is gericht op het aanpakken van problemen en het verbeteren van zorgsystemen voor alle faciliteiten en professionals over de hele wereld.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Online MBA in Internationale Gezondheidszorg in UK

1 Resultaten in Internationale Gezondheidszorg, Verenigd Koninkrijk Filter

Online mba internationaal gezondheidszorg management - universiteit van cumbria (uk)

Robert Kennedy College
Zwitserland, Zürich + 6 Meer
MBA
01 Feb 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online

Het MBA International Healthcare Management is ontworpen om zorgverleners de middelen te geven om administratieve activiteiten efficiënter te analyseren, te leiden en te ontwi ...

Lees meer