Onlinegraad.nl

Kijk Online Masters in Bedrijfskunde in Internationale Gezondheidszorg in Portugal 2019

Een Master of Business Administration is een graad die kan worden verkregen na het voltooien van een bacheloropleiding. Het verdienen van een MBA is vaak een verstandige optie, omdat een betere opleiding en meer ervaring op het gebied kan helpen afgestudeerden zijn zeer wenselijk zijn om potentiƫle werkgevers.

Internationale gezondheidszorg is de studie van de gezondheidszorg op wereldschaal. Het moedigt aspirant-studenten aan hun medisch repertoire uit te breiden met patiƫnten van alle culturen over de hele wereld en hen voor te bereiden op het werken met een geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Online Master Bedrijfskunde in Internationale Gezondheidszorg in Portugal

1 Resultaten in Internationale Gezondheidszorg, Portugal Filter

Mba - expertise in de farmaceutische marketing

IMF Business School Portugal
Online Deeltijd 720 uur Open Inschrijving Portugal Portugal Online

Dit MBA met specialisatie in Pharmaceutical Marketing biedt de mogelijkheid om te trainen en ontwikkelen van competenties in de bedrijfsvoering, marketing, branding en digitale communicatie met het oog op strategische plannen voor producten, diensten of bedrijven met de beste strategie uit te voeren, aangepast aan alle de geldende regelgeving.