Onlinegraad.nl

Online Bedrijfskunde Studies in Internationale Gezondheidszorg 2020

In een online Master of Business Administration (MBA) programma, de studenten gebruiken het internet om een ​​grondige opleiding van business principles te ontvangen, vaak gericht op een bepaald gebied van studie. Veel programma's kunnen volledig of part-time aan te bieden, waardoor ze toegankelijk voor iedereen op zoek naar hun business onderwijs te bevorderen.

Wat is een online MBA in International Healthcare? Deze opleiding wordt meestal ontworpen om studenten te voorzien van een opleiding van de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven waarbij de focus op de wereldwijde gezondheidszorg. Studenten kunnen cursussen in economie, management, finance en accounting nemen. Daarnaast kunnen cursussen worden gehouden in de gezondheidszorg management, juridische kwesties en de gezondheidszorg te financieren. Andere onderwerpen kunnen zijn leiderschap, facility management, human resource management en intercultureel management.

Een online MBA in International Healthcare kan helpen individuen omhoog te gaan in hun huidige posities of beginnen met een loopbaan in hogere managementfuncties.De vaardigheden opgedaan kan afgestudeerden heel waardevol voor potentiële werkgevers.

De kosten in verband met het verdienen van een online MBA in International Healthcare zal variëren afhankelijk van de school, het programma en de locatie. Onderzoek verschillende instellingen om meer over hun kosten en hun programma's te leren.

Afgestudeerden met dit diploma kan in aanmerking komen voor managementfuncties bij bedrijven in de gezondheidszorg, en ze werken vaak voor bedrijven die wereldwijd zaken doen. Healthcare manager is een potentiële carrière-optie, waar professionals verantwoordelijk voor personeelszaken, initiëren van projecten, toe te wijzen programma's, strategieën en doelstellingen te ontwikkelen, creëren budgetten, handvat financiën en te onderhandelen verzekeringsclaims. Programma's op dit gebied kan voor te bereiden individuen voor de behandeling van deze verantwoordelijkheden.

Online onderwijs is gunstig voor veel mensen die niet in staat om naar school te gaan zonder flexibele academische kansen zou zijn, en vele graden worden online aangeboden.Als u geïnteresseerd bent in het leren op afstand bent, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

3 Resultaten in Internationale Gezondheidszorg Filter

Mba - expertise in de farmaceutische marketing

IMF Business School Portugal
Online Deeltijd 720 uur Open Inschrijving Portugal Portugal Online

Dit MBA met specialisatie in Pharmaceutical Marketing biedt de mogelijkheid om te trainen en ontwikkelen van competenties in de bedrijfsvoering, marketing, branding en digitale communicatie met het oog op strategische plannen voor producten, diensten of bedrijven met de beste strategie uit te voeren, aangepast aan alle de geldende regelgeving.

Master of Business Administration met een concentratie in de gezondheidszorg

PATTEN UNIVERSITY
Online Verenigde Staten Oakland VS Online

De Master of Business Administration is een professionele diploma erkend in alle bedrijfstakken. Studenten die voor het eerst deelnemen aan een geïntegreerd curriculum onderzoek van de functionele gebieden van het bedrijfsleven, dan is het beheer van kennis en vaardigheden door het selecteren van een concentratie.

Online mba internationaal gezondheidszorg management - universiteit van cumbria (uk)

Robert Kennedy College
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaren Open Inschrijving Zwitserland Zürich Zwitserland Online Verenigd Koninkrijk Stad Carlisle +4 more

Het MBA International Healthcare Management is ontworpen om zorgverleners de middelen te geven om administratieve activiteiten efficiënter te analyseren, te leiden en te ontwikkelen, in een omgeving waar de groeiende vraag voortdurend geconfronteerd wordt met financiële beperkingen.