Filter
MBA
Europa Tempo: Deeltijd

Top Online Bedrijfskunde Studies in Kwaliteitsmanagement 2019/2020 Europa

Master of Business Administration graden zijn academische programma's die alleen worden toegekend zodra studenten volledig bijna zeven jaren van studie en hard werken. Studenten hebben vaak de mogelijkheid om hun MBA specialiseren, zodat zij hun opleiding kunnen afstemmen op hun gewenste carrière. 

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

MBA Online in Kwaliteitsmanagement Europa

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Kwaliteitsmanagement, Europa

Instituto Europeo de Posgrado - España

Deze MBA bereidt je voor op het verkrijgen van de interne auditorcertificaten ISO9001, ISO14001, ISO45001 van Bureau Veritas. Met een praktische en bestuurlijke aanpak ma ... [+]

Deze MBA bereidt je voor op het verkrijgen van de interne auditorcertificaten ISO9001, ISO14001, ISO45001 van Bureau Veritas. Met een praktische en bestuurlijke aanpak maakt het de uitvoering van ISO-normen binnen het bedrijf mogelijk en bereidt het zich voor op de toepassing van ISO 19011 interne audits.

Double Degree Summa University

Dankzij de overeenkomst tussen het European Graduate Institute en de Summa University kun je je diploma behalen door een Amerikaanse Dual Degree met dit programma te behalen. De erkenning en verdienste van beide instellingen bieden een prestigieuze formatie op internationaal niveau .

Waarom kiezen voor deze MBA?Omdat u zich voorbereidt om projecten van Quality Management, Environment en Prevention of Labor Risks zowel op een geïntegreerde als onafhankelijke manier te ontwikkelen.Omdat u de wettelijke en praktische vereisten op de ISO 9001-, ISO 1001- en ISO 45001-normen zult kennen en leert u ze toe te passen voor alle toepassingsgebieden.Omdat u wordt getraind in geaccepteerde normen, zoals procesbeheer en andere managementmodellen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, informatiebeveiliging en risicobeheer: ISO 26000, ISO 27001 en ISO 31000.Omdat het u voorbereidt op het verkrijgen van het interne auditcertificaat in de ISO 9001-kwaliteitsnormen, ISO 14001 voor het milieu en ISO 45001: 2018 in het arbo-managementsysteem.Omdat het je in een echte omgeving zal trainen door middel van virtuele sessies over onderwerpen die van belang zijn voor alle deelnemers.Omdat u de 50-urige cursus over het arbeidsveiligheids- en veiligheidsbeheersysteem gratis kunt uitvoeren.programmaEffectief People Management (4 sp.)Strategische marketing (3 sp.)Financiële boekhouding voor bestuurders (4 ECTS)Kwaliteitsbeheersystemen volgens ISO 9001: 2015 (4... [-]
Spanje Spain Online
Open Inschrijving
Spaans
Deeltijd
1500 uur
Online
Lees meer in Nederlands