ONLINESTUDIES

Online Masters Bedrijfskunde in Leiderschap 2020 in Afrika

Een Master of Business Administration is een gespecialiseerde opleiding die tussen de vijf en zeven jaar kan duren om geld te verdienen. Veel studenten besluiten om een ​​MBA te verdienen om hun vaardigheden te verbeteren op het gebied van kritisch denken, financiën en leiderschap.

De studie van leiderschap bevat een verscheidenheid van verschillende disciplines, waaronder psychologie, geschiedenis, management, communicatie en politieke wetenschappen. Het doel is om de vaardigheden die leerlingen kunnen gebruiken om leiders in een gemeenschap, organisatie of bedrijf worden tijdens hun loopbaan te cultiveren.

Zelfs als u ervoor kiest Oost-Afrika's mythologische, betoverende Tanzania, Senegal, land van teranga of Zuid-Afrika, met zijn brede mogelijkheden om te genieten in en serveren, onderzoek in Afrika zal overweldigend zijn.

Master Bedrijfskunde Online in Leiderschap in Afrika

1 Resultaten in Leiderschap, Afrika Filter

Master of Science in Educational Administration

Mind Development Academy
MBA
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

De AIU afstandsonderwijs Master of Science in Educational Administration-programma zal een op maat gemaakt programma zijn, speciaal voor u ontworpen door u en uw academische a ...

Lees meer