ONLINESTUDIES

Online MBA Opleidingen in Leiderschap in Zuid-Afrika 2020

Een Master of Business Administration is een geavanceerde graad die kan worden verdiend door studenten die een bachelor's degree in een verwant gebied hebben afgerond. Het verdienen van een MBA is een grote prestatie, en het is er een die kan leiden tot ongelooflijke professionele kansen voor afgestudeerden.

Leiderschap is de actie van het begeleiden, aansturen en beheren van een organisatie of groep mensen. Het omvat verschillende leiderschapsstijlen en gemeenschappelijke vaardigheden zoals communicatie, besluitvorming en kritisch denken.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Online Master in Bedrijfskunde in Leiderschap in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Leiderschap, Zuid-Afrika Filter

Master of Science in Educational Administration

Mind Development Academy
MBA
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

De AIU afstandsonderwijs Master of Science in Educational Administration-programma zal een op maat gemaakt programma zijn, speciaal voor u ontworpen door u en uw academische a ...

Lees meer