Filter
MBA
Duitsland Tempo: Deeltijd

Kijk Online MBA Programma's in Managementstudies in Duitsland 2019/2020

Een Master of Business Administration is een opleiding hoger die opleidt voor een loopbaan in het bedrijfsleven. Door het verdienen van een MBA, afgestudeerden zijn in staat om potentiële werkgevers dat zij de kennis en expertise die nodig is om een ​​aanwinst voor de werkplek te laten zien.

Studenten die willen werken in organisatorisch beheer baat zou hebben bij het nastreven van een MBA Management. Cursussen in deze master kunnen onder meer boekhouding, marketing, ondernemingsrecht, logistiek, communicatie, het oplossen van conflicten, ethiek, leiderschap en public relations.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Online MBA Opleiding in Managementstudies in Duitsland

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Managementstudies, Duitsland

Andere opties binnen dit vakgebied:
IUBH Online

Ingenieurs moeten een groot aantal kwaliteiten vertonen, zoals precisie, efficiëntie en betrouwbaarheid. In engineering management leert u hoe u deze getalenteerde person ... [+]

MBA in Engineering Management

Word de gevorderde expert op het snijvlak van management en technologie.

Uw deur naar de bedrijfswereld

Ingenieurs moeten een groot aantal kwaliteiten vertonen, zoals precisie, efficiëntie en betrouwbaarheid. In engineering management leert u hoe u deze getalenteerde personen kunt managen en tegelijkertijd marktstrategieën, merkbeheer en winstgevendheid kunt ontwikkelen en verbeteren.

Binnen ons MBA-programma met de specialisatie Engineering Management, leer je een onderscheid te maken tussen verschillende aspecten van het internet der dingen, waaronder consumenten, bedrijven, sociale en milieukwesties.

Kort overzicht van je studieDiploma: Master of Business Administration (MBA)Credits: 90 ECTSStart van de studie: altijd (geen vaste startdatum of deadlines voor inschrijving)Studieduur: standaard onderzoeksperiode: 18 maanden. Verschillende tijdmodellen mogelijkStudiemodel: online onderzoek incl. online examens 24/7Optie na studie: 18 maanden werkvisum na de studie, Europese blauwe kaartKosten: vanaf 439 euro per maand * (studiebeurzen alleen beschikbaar voor studenten buiten de EU)Laten we beginnen... [-]
Duitsland Bad Honnef
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
18 - 36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands