35 online Deeltijd MBA Opleidingen in Managementstudies in Noord-Amerika for 2024

online Deeltijd MBA Opleidingen in Managementstudies in Noord-Amerika for 2024Filter
    • San Antonio, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online MBA aan de Our Lady of the Lake University biedt een rigoureus curriculum met persoonlijke aandacht van onze faculteit, instructie in de praktische toepassingen van bedrijfstheorie en strategie, en een vooruitstrevende aanpak die inspeelt op de huidige en toekomstige behoeften. Dit online-programma is geaccrediteerd door de ACBSP en is bedoeld voor drukke studenten die willen blijven voldoen aan hun professionele en persoonlijke verplichtingen. Kies uit twee specialisaties in Healthcare Management en Management.

    • Charlotte, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De vooraanstaande, AACSB-geaccrediteerde Flexible MBA van Queens University of Charlotte biedt u een diepgaand inzicht in de belangrijkste bedrijfsconcepten, zodat u initiatieven kunt plannen, plannen en implementeren in alle aspecten van het bedrijfsleven. Kies uit concentraties in Finance, Healthcare Management, Leadership and Change en Executive Coaching, zodat u een promotie kunt maken, carrières kunt veranderen of een eigen bedrijf kunt starten.

    • Rock Hill, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het online Master of Business Administration (MBA) -programma van Winthrop University met een concentratie in Strategisch Leiderschap leert de vaardigheden die studenten nodig hebben om managers op directieniveau te worden door cursussen in leiderschap, wereldwijd concurrentievermogen en human resources-management. Afgestudeerden zijn bereid om hun carrière vooruit te helpen en uit te blinken als leidinggevenden of managers.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Een online Master of Business Administration in Leadership and Management van Carlow University biedt studenten ultieme flexibiliteit terwijl ze zich voorbereiden om effectieve en ethische managers te zijn. Uitgebreide cursussen zijn ontworpen voor drukke professionals die persoonlijke instructie van ervaren experts willen. Studeer binnen twee jaar af en word een leider met veelgevraagde vaardigheden.

    • Online USA

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Duik in strategieën en onderwerpen die u zullen helpen slagen als een top datagedreven salesprofessional. Afgestudeerd bereid om teams te leiden die belast zijn met het verkopen van een breed scala aan producten en diensten, het beheren van diverse accounts en het communiceren van waarde aan klanten en klanten.

    • Livingston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online Master of Business Administration van de University of West Alabama bereidt je voor op je carrière terwijl je je vaardigheden aanscherpt in een breed scala van fundamentele zakelijke onderwerpen. Met verschillende programmaconcentraties, studeer je af met gespecialiseerde training in een gebied dat past bij je carrièredoelen.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Boston, Verenigde Staten
    • + 1 more

    Deeltijd

    26 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Word onderdeel van een wereldwijd cohort van professionals die vanuit huis vooruit willen komen. We hebben onze hoogst gerangschikte MBA online gebracht om mondiaal ingestelde studenten een meeslepende leer-door-doen-ervaring te bieden die ultieme flexibiliteit biedt.

    • Davie, Verenigde Staten

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master of Business Administration met een concentratie in Project Management biedt u de handigste tools voor projectbeheer en voor het leiden van werkteams. De rol van de projectmanager en het beheer van deze zakelijke activiteiten door middel van programma's en projecten, krijgen een relevante rol voor het bereiken van zakelijk succes en maken het mogelijk om met voortdurende veranderingen in de mondiale omgeving om te gaan.

    • Campbellsville, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Verkrijg de leiderschapsvaardigheden om belangrijke productie- en distributieprocessen te verfijnen via Campbellsville University's online MBA in Supply Chain and Logistics Management Concentration. In slechts twee jaar leert u strategieën van experts in het veld om flexibele, hoogwaardige, betrouwbare, kosteneffectieve en ecologisch duurzame maatregelen toe te passen om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken. Leer vandaag meer over het programma.

    • Grand Forks, Verenigde Staten
    • USA Online, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    UND's part-time, is online programma dat is ontworpen voor werkende professionals die in staat is een full-time bij te wonen, op de campus programma. Je bent niet verplicht om de campus te komen op elk moment.

    • Poughkeepsie, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Ethisch leiderschap in het bedrijfsleven is uitgegroeid tot een grote aandacht in de media de afgelopen tien jaar. Met de explosie van virale nieuwsbronnen onethische zakelijke leiders worden voortdurend blootgesteld. Dit nieuwe fenomeen maakt plaats voor een nieuw segment in het bedrijfsleven het onderwijs veld dat geeft studenten een been in de wereld van het bedrijfsleven leiderschap.

    • USA Online, Verenigde Staten

    Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    De Environmental Management concentratie is bedoeld voor studenten die een sterke interesse in de begrippen duurzaamheid en willen een verschil maken in het leven van anderen te maken door het bedenken, ontwikkelen en ...

    • Worcester, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Succesvolle bedrijven vertrouwen op een voortdurend groeiende en uitzonderlijk complexe wereldwijde toeleveringsketen om de verwachte producten en diensten te leveren. WPI's MBA-specialisaties in Operations & Global Supply Chain Management voorzien studenten van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om wereldwijde operaties en supply chains te beheren, inclusief wereldwijde strategie, risicobeheer en lean procesontwerp. Deze expertise bereidt je voor op het nemen van de strategische zakelijke beslissingen die nodig zijn om te gedijen in een competitieve wereldwijde markt.

    • Online

    Deeltijd

    16 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Een Indiana Tech Graduate Certificate in Project Management biedt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om projecten van alle soorten en schalen te beheren. Dit programma biedt ook het unieke voordeel van het presenteren van projectmanagement vanuit het perspectief van complexe, geïntegreerde en multifunctionele organisaties. Je leert projectmanagement vanuit een managementperspectief en beoordeelt sleutelconcepten om managementbeslissingen op wereldwijde schaal te nemen. Ons projectmanagementprogramma is door het Project Management Institute erkend als een geregistreerde onderwijsaanbieder (REP).

    • Online
    • Orlando, Verenigde Staten
    • + 2 more

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Deze MBA is gebaseerd op de Amerikaanse onderwijspedagogiek en heeft tot doel solide vaardigheden te bieden door middel van training op hoog niveau in bedrijfsbeheer om de huidige internationale managementkwesties beter te begrijpen en de operationele capaciteiten te versterken.