Filter
MBA
Tsjechië Tempo: Deeltijd

Zoek Online Masters Bedrijfskunde in Managementstudies in Tsjechië 2019/2020

Master of Business Administration graden zijn academische programma's die alleen worden toegekend zodra studenten volledig bijna zeven jaren van studie en hard werken. Studenten hebben vaak de mogelijkheid om hun MBA specialiseren, zodat zij hun opleiding kunnen afstemmen op hun gewenste carrière. 

Een MBA Management is een graduate programma dat studenten voorbereidt op een carrière in de bovenste level management. Studenten krijgen de vaardigheden, attitudes en kennis die nodig is voor hen te ontwikkelen om succesvol te zijn in een zakelijke omgeving.

Tsjechië ligt in het hart van Europa is een buurman van Slowakije, Oostenrijk, Duitsland en Polen. Tsjechische universiteiten bieden lange reputatie en interessante specialisaties.

Online Master Bedrijfskunde in Managementstudies in Tsjechië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Managementstudies, Tsjechië

Andere opties binnen dit vakgebied:
Central European Management Institute (CEMI)

Het Global Business Leadership-programma is geschikt voor midden- en topmanagers, vooral van bedrijven die internationaal actief zijn. Het belangrijkste doel is om een ui ... [+]

100% online MBA voor drukke studenten

Het Global Business Leadership-programma is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in internationaal management, evenals voor ondernemers, vooral van bedrijven die op mondiaal niveau actief zijn. Het belangrijkste doel is om een uitgebreid overzicht te krijgen van de wereldwijde activiteiten en de huidige trends in management. Het programma wordt in het Engels gegeven door een internationaal team van universitaire docenten .

Waarom zou je voor dit MBA-programma kiezen?Dankzij een beter begrip van strategisch management kunt u uw bedrijfspotentieel beter benutten.Je zult je doelen sneller bereiken dankzij een beter begrip van interculturele communicatie.U zult uw procesmanagementvaardigheden verbeteren met behulp van specifieke voorbeelden.Je leert om risico's op wereldwijde financiële markten te elimineren.Je leert concurrentiebeleid in de EU, Rusland en China.U zult bekend raken met de voordelen van verschillende organisatie-indelingen.MBA-modules 1 e semesterGeopolitiek en perspectievenGlobaal beleid en strategieInterculturele communicatieOrganisatieStrategische planningMBA-modules 2 e semesterConcurrentiebeleid voor bedrijvenInternationale bedrijfsstrategieInternationale bedrijfsfinancieringInternationaal ondernemenProject management... [-]
Tsjechië Praag
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands