ONLINESTUDIES

Online MBA Programma's in Managementstudies in Zuid-Afrika 2020

Een Master of Business Administration is een gespecialiseerde opleiding die tussen de vijf en zeven jaar kan duren om geld te verdienen. Veel studenten besluiten om een ​​MBA te verdienen om hun vaardigheden te verbeteren op het gebied van kritisch denken, financiën en leiderschap.

Als ingeschreven in een programma voor het beheer, kunnen studenten de mogelijkheid om een ​​basiskennis van het management concepten en technieken, die zeer de moeite waard kan zijn omdat het hen voor te bereiden op een carrière in een verscheidenheid van bedrijven te krijgen worden gegeven.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Online MBA Programma in Managementstudies in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Managementstudies, Zuid-Afrika Filter

Master of Science in Educational Administration

Mind Development Academy
MBA
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

De AIU afstandsonderwijs Master of Science in Educational Administration-programma zal een op maat gemaakt programma zijn, speciaal voor u ontworpen door u en uw academische a ...

Lees meer