Onlinegraad.nl

6 Top Online MBA Programma's in Mexico

Een Master of Business Administration is een geavanceerde graad die kan worden verdiend door studenten die een bachelor's degree in een verwant gebied hebben afgerond. Het verdienen van een MBA is een grote prestatie, en het is er een die kan leiden tot ongelooflijke professionele kansen voor afgestudeerden.

Een Master of Business Administration (MBA) is een graduaat dat ongeveer twee jaar van de studie neemt om te ontvangen. Personen die deze graad winst belangrijke kennis en ervaring op het gebied van business en management te verdienen, en in staat zijn om snel een baan te vinden als gevolg van de verbetering van hun bekwaamheden.

 

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

Online MBA Programma in Mexico

6 Resultaten in MBA, Mexico, Afstandsonderwijs Filter

Master's Degree in Business Administration en Management Project Management (MBA)

UNIR - Mexico
Online Voltijd 18 maanden Oktober 2019 Mexico Mexico-Stad

Het gespecialiseerde curriculum in Project Management bereidt je voor om een ​​manager te worden die in staat is om de belangrijkste actieplannen van grote bedrijven te beheren en een expert te worden in planning, controle en monitoring van strategieën.

Master in bedrijfsbeheer en management Digital Marketing (MBA)

UNIR - Mexico
Online Voltijd 18 maanden Oktober 2019 Mexico Mexico-Stad

Met de MBA gericht op Digital Marketing, heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt, zowel theoretisch als praktisch, waarmee je een strategische visie voor het bedrijfsleven verwerft, managementvaardigheden ontwikkelt en je leiderschapsvaardigheden en ondernemersinitiatief biedt.

Master's Degree in Bedrijfskunde en Management Human Resources (MBA)

UNIR - Mexico
Online Voltijd 18 maanden Oktober 2019 Mexico Mexico-Stad

Met deze Master's Degree in Business Administration en Management met een focus op Human Resources, bereikt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de human resources van het bedrijf te optimaliseren, en stuurt u het talent en de prestaties van de verschillende teams aan om de doelen te bereiken en doelstellingen van de organisatie ... niet alleen om een ​​werkprojectie te realiseren binnen uw eigen bedrijf, maar ook om uw weg te vinden in andere bedrijven, inclusief internationale.

Master's Degree in Bedrijfskunde en Management (MBA)

UNIR - Mexico
Online Voltijd 18 maanden Oktober 2019 Mexico Mexico-Stad

Deze Master in Business Management en Administration met een focus op Finance biedt u de theoretische en praktische tools die nodig zijn om een ​​professional in de zakelijke administratie te worden met een focus op het beheer van internationale financiële operaties.

Internationaal MBA

UNIR - Mexico
Campus Online Voltijd 18 maanden Oktober 2019 Mexico Mexico-Stad +1 more

De Internationale Universiteit van La Rioja in Mexico (UNIR Mexico), in samenwerking met de Marcony International University of Miami (VS), biedt u deze internationale dubbele masteropleiding in bedrijfsbeheer en management (MBA), met officiële erkenning uit Mexico en de Verenigde Staten en met een duidelijke internationale roeping.

Master of Business Administration and Management (MBA)

UNIR - Mexico
Online Voltijd 18 maanden Oktober 2019 Mexico Mexico-Stad

De Internationale Universiteit van La Rioja in Mexico (UNIR Mexico) biedt u een Masters in Business Management en Administration (MBA) praktijk, professioneel en internationaal.