Onlinegraad.nl

Vergelijk Online MBA Programma's in Noord-Amerika 2019/2020

Master of Business Administration graden zijn academische programma's die alleen worden toegekend zodra studenten volledig bijna zeven jaren van studie en hard werken. Studenten hebben vaak de mogelijkheid om hun MBA specialiseren, zodat zij hun opleiding kunnen afstemmen op hun gewenste carrière. 

Een Master of Business Administration of MBA is een twee jaar graduate niveau mate waarin individuen kunnen nastreven na het behalen van een Bachelor. Het verdienen van een MBA kan helpen afgestudeerden krijgen de belangrijke kennis, vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om een ​​carrière te beginnen in de corporate wereld.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

Master Bedrijfskunde in Noord-Amerika Online

gevonden resultaten Filter

MBA Bedrijfskunde

Concordia University Chicago Online
Online Voltijd Deeltijd 18 - 24 maanden Januari 2020 Verenigde Staten Chicago +1 more

Het College of Business van Concordia University Chicago biedt een MBA, ontworpen en gegeven door bedrijfsleiders en opvoeders, om ethische leiders voor te bereiden op de wereldwijde markt.

MBA Bedrijfskunde

Webster University Online
Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten St. Louis +1 more

De master of business administration (MBA) -programma biedt een opleiding in het bedrijfsleven voor studenten die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de werkkarakter van het bedrijfsleven in een concurrerende omgeving. Cursussen in het MBA-programma integreren informatie en theorieën uit verschillende disciplines, waaronder accounting, economie, financiën, marketing, productie-activiteiten en strategisch management.

Mba

London School of Planning and Management
Online Voltijd 12 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Staten New York +2 more

De cursus is ontwikkeld om inzicht en begrip van de principes en theorieën in marketing te geven. Het voorziet u van de hedendaagse marketing vaardigheden die nodig zijn voor belangrijke zakelijke besluitvorming.

MBA

CALIMT
Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaren Juli 2020 Verenigde Staten VS Online Irvine +2 more

Word een leider in de wereldeconomie van vandaag! Ons MBA-programma richt zich op het ontwikkelen van leiderschap en managementvaardigheden van studenten, met name diegenen die de multiculturele uitdagingen van het zakendoen in een mondiale economie erkennen. Ons programma bouwt voort op de fundamenten van het bedrijfsleven, zoals boekhouding, financiën, marketing, operations en HR-management. Studenten hebben de mogelijkheid om deze vaardigheden te oefenen door middel van praktijkcases en door integratie van hun kennis in actuele werkgerelateerde projecten. Ten slotte stelt onze nadruk op ethische en sociaal verantwoorde besluitvorming studenten in staat te begrijpen wat er nodig is om verantwoordelijke wereldwijde bedrijfsleiders van morgen te worden. CALIMT 's MBA-programma wordt 100% online aangeboden, wat een geografisch en cultureel diverse leerervaring voor studenten mogelijk maakt.

Master of Business Administration

Bryan University
Online Deeltijd 1 jaar Open Inschrijving Verenigde Staten Tempe

Klaar om je MBA te verdienen en je carrière-ambities te realiseren? Vraagt u zich af hoe u dat mogelijk in uw drukke schema kunt passen? Bryan University maakt het mogelijk om je online Master of Business Administration diploma te behalen in iets minder dan een jaar.

Master of Business Administration (MBA)

Southern New Hampshire University
Online Voltijd 10 weken Oktober 2019 Verenigde Staten Manchester

Het Master of Business Administration (MBA) -programma is ontworpen voor professionals die op zoek zijn naar de tools, kennis en analytische vaardigheden die nodig zijn voor effectieve analyse, besluitvorming en administratie in een brede verschillende industrieën en organisaties.

Flexibele MBA - financiële bedrijven

Johns Hopkins Carey Business School – Online and On-site
Campus Online Deeltijd 33 maanden Augustus 2020 Verenigde Staten Baltimore +1 more

Flexibele MBA met een concentratie in financiële ondernemingen - online

MBA Online

New England College
Online Voltijd Deeltijd 20 maanden September 2020 Verenigde Staten Henniker VS Online +2 more

Master in de handelswetenschappen: belastingen

St. John's University Online
Online Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden September 2020 Verenigde Staten Queens +1 more

In het belastingaangifte online MBA-programma van St. John's Tobin College of Business verkrijgt u de toepasselijke theoretische en technische fiscale kennis om complexe belastingwetten en -regelgeving te interpreteren.

Mba online

Westcliff University
Online Deeltijd September 2020 Verenigde Staten Irvine

Westcliff Universiteit Master of Business Administration programma (MBA) is speciaal op maat gemaakt voor werkende volwassenen.

Online MBA in Uitvoerend Management en Ondernemerschap

California Institute of Advanced Management
Online Voltijd Deeltijd 11 - 22 maanden September 2020 Verenigde Staten El Monte +1 more

CIAM 's Uitvoerend Management

Master of Business Administration (MBA)

Key West University
Online Voltijd 18 maanden Februari 2020 Verenigde Staten Jacksonville

De KWU MBA-opleiding biedt professionals in het midden- en middelbaar beroepsleven praktische vaardigheden en competenties die nodig zijn om hun carrière in het bedrijfsleven te versnellen.

Mba

Old Dominion University
Online Voltijd Deeltijd Vraag informatie aan Verenigde Staten Norfolk

online MBA-programma Old Dominion is een versnelde opleiding. Cursus sessies zijn acht weken lang, maar nog steeds alle informatie die in een standaard semester bevatten. Dit betekent dat u kan uw MBA verdienen ODU sneller dan in een typisch programma. Verbeter uw diploma met een add-on certificaat in een van de nationaal erkende expertisegebieden ODU's ...

Master of Business Administration - Online

Georgia Southern University
Online Voltijd Deeltijd 2 jaren Januari 2020 Verenigde Staten Statesboro +1 more

De Georgia WebMBA is uw leerportaal voor de Master of Business Administration. Het programma wordt gerangschikt onder de top regionaal en professioneel geaccrediteerde online MBA-programma's landelijk. Het programma biedt gekwalificeerde en zeer gemotiveerde professionals de mogelijkheid om een Master of Business Administration (MBA) -graad te behalen met een kleine onderbreking van hun werk en privéleven.

Master of Business Administration (Online MBA)

Union University
Online Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten Jackson +1 more

De Union MBA ontwikkelt bedrijfsleiders om hun doel in Christus en de samenleving te vervullen. We bieden een flexibele studierichting met meerdere instappunten.