Onlinegraad.nl

72 Top Online MBA's in Spanje

Een Master of Business Administration is een geavanceerde graad die kan worden verdiend door studenten die een bachelor's degree in een verwant gebied hebben afgerond. Het verdienen van een MBA is een grote prestatie, en het is er een die kan leiden tot ongelooflijke professionele kansen voor afgestudeerden.

Een Master of Business Administration (MBA) is een graduaat dat ongeveer twee jaar van de studie neemt om te ontvangen. Personen die deze graad winst belangrijke kennis en ervaring op het gebied van business en management te verdienen, en in staat zijn om snel een baan te vinden als gevolg van de verbetering van hun bekwaamheden.

 

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Online MBA Opleiding in Spanje

72 Resultaten in MBA, Spanje, Afstandsonderwijs Filter

Master's degree in bedrijfskunde - MBA-formaat 100% online

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Online Deeltijd 1500 uur Februari 2020 Spanje Madrid

De master in bedrijfskunde - MBA-formaat 100% online is een intense reis naar persoonlijk

MBA - Master of Business Administration (online)

Schellhammer Business School
Online Voltijd September 2019 Spanje Marbella

Dit online MBA-programma is een Level 7 Extended Diploma in Strategic Management met 120 credits van de 180 credits die nodig zijn om een volledige MBA te behalen. De resterende 60 studiepunten bestaan uit een proefschrift dat kan worden ingediend en verdedigd in persoon of via video aan Schellhammer Business School . Als alternatief kunnen studenten de resterende 60 studiepunten ook behalen via een top-MBA aan een Britse universiteit.

MBA Specialty Business Intelligence en Big Data

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia
Online Deeltijd 14 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid Spain Online +1 more

Met deze MBA kunt u een globale en geïntegreerde visie op bedrijfsbeheer verwerven door verschillende gebieden te behandelen. Hiermee kunt u de digitale transformatie in organisaties tegemoet treden.

MBA in Hospitality and Tourism (online)

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Online September 2019 Spanje Barcelona Madrid

De MBA in Hospitality and Online Tourism van Ostelea werd geboren met het doel om de toekomstige leiders van de toerismesector te trainen: managers, professionals en ondernemers die in staat zijn om, op het hoogste niveau, bedrijfsprojecten in de toerisme- en hotelsector te beheren, waarvoor het beïnvloedt op een zeer speciale manier de ontwikkeling van leidinggevende capaciteiten en vaardigheden van strategische aard.

Online MBA

GBSB Global Business School - Online programs
Online Voltijd Deeltijd 9 maanden Open Inschrijving Spanje Spain Online Madrid +2 more

De online MBA is een transformationeel programma dat studenten inspireert om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Het is een van de meest baanbrekende online MBA-programma's in Spanje, dat tot doel heeft het concept van bedrijfseducatie te veranderen en verantwoordelijke, innovatieve en echte internationale bedrijfsleiders op te stellen.

Online MBA / Master in Operations Management

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Online Voltijd 12 maanden Vraag informatie aan Spanje Barcelona

De online MBA in Operations Management en Logistiek (IMODO) is bedoeld om de nodige criteria te ontwikkelen om de studenten in staat te stellen een globaal, duidelijk en uitgebreid overzicht te krijgen van de huidige activiteiten en te zien hoe deze efficiënt en effectief samenwerken in onze huidige omgeving.

MBA Specialty Marketing en Sales

EUSchool European School of Leadership
Online Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Madrid

De MBA-specialiteit Digitale marketing en verkoop van EUschool is een professionele opleiding op hoog niveau die de kennis en de fundamentele hulpmiddelen biedt voor de aansturing en het management van bedrijven in een internationale bedrijfsomgeving die wordt gekenmerkt door digitale transformatie en internet. De MBA Online - Master in Business Administration en Management biedt een globale visie op bedrijfsbeheer op basis van gedetailleerde kennis van transversale gebieden die de hele organisatie gemeen hebben, zoals strategisch management, human resources, financiën, marketing en verkoop. De specialiteit in digitale marketing en online verkoop is een essentiële aanvulling voor die managers die in lijn willen zijn met de nieuwe digitale bedrijfsmodellen, waarbij innovatie, differentiatie en toegevoegde waarde essentieel zijn om de klant aan te trekken en te behouden.

Master in Business Administration and Management (MBA) - Specialiteit in sportmarketing

IMF Business School
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid

Met dit masterdiploma kunt u de werking van uitgebreide sportmarketing kennen, die van een sportevenement en die van een sportentiteit; de geschiktheid van een commerciële strategie evalueren, het marketingplan analyseren waarop het is gebaseerd, de meest geschikte marketingkanalen bepalen, enz., en zo de gewenste resultaten voor uw bedrijf garanderen; de nodige kennis opdoen voor de richting en het beheer van de verschillende disciplines die het goed functioneren van een bedrijf mogelijk maken, en die de fundamentele richtlijnen domineren van de creatie en implementatie van elk van hen.

Global MBA

OBS Business School
Online Voltijd Deeltijd 12 maanden Vraag informatie aan Spanje Barcelona Madrid +2 more

De online MBA Global Business School OBS richt zich op de ontwikkeling van competenties en vaardigheden die nodig zijn voor het beheren van wereldwijde bedrijven. Het bijzondere van het programma is om de deelnemers de nodige bieden om succesvol bedrijven te beheren met een hoge component van internationalisering en innovatie gereedschappen in verschillende posities van verantwoordelijkheid-control ...

MBA-specialisatie in algemeen management

Instituto Europeo de Posgrado - España
Online Deeltijd 1500 uur Open Inschrijving Spanje Madrid

Deze MBA in General Management leidt senior executives op die in staat zijn om beslissingen te nemen in complexe en veranderende omgevingen, door middel van een integrerende visie en diepgaande studie van de verschillende gebieden van het bedrijf.

MBA Master in Business Management en Managementvaardigheden

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Online Voltijd 18 maanden Open Inschrijving Spanje Barcelona

De MBA Master in Business Management en Management Skills biedt u de kennis en tools die nodig zijn om een leidende leider te worden op de belangrijkste gebieden van het zakelijke gebied, met speciale aandacht voor de toepassing van commerciële strategieën die een verhoogde omzet en nieuwe kopers mogelijk maken potentieel. Daarnaast krijg je een uitgebreide training in de technieken van management en management van teams die worden toegepast in huidige organisaties zoals Coaching en Neurolinguïstisch Programmeren (NLP).

MBA in Digital Marketing

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Online Voltijd 750 uur Vraag informatie aan Spanje Barcelona

Voor ons hebben we een MBA in Digital Marketing, een krachtig programma dat alle noodzakelijke gebieden omvat voor het beheer van digitale bedrijven of traditionele bedrijven die een digitale omgeving willen betreden. Dit programma zal in staat zijn om een digitaal bedrijf te beheren of uw bedrijf naar de digitale wereld te leiden, en alle aspecten te begrijpen die verband houden met de werking van digitale bedrijven, van uw creatie en lancering van producten / diensten, groeistrategieën, bedrijfsmodellen, Ik heb plannen voor verbanden en onderhandelingen met klanten bijgevoegd. Tudo isso, met behulp van marketingstrategieën en agile methoden die een snelle en gemakkelijke manier bieden om te verplaatsen en / of te verbeteren.

MBA in horeca en toerisme (afstand)

OSTELEA | Distancia
Online Deeltijd 1 jaar September 2019 Spanje Spain Online

De MBA in Hospitality

International Master in Business Administration (IMBA)

UNIR
Online Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Logroño

Bij UNIR 's International Master in Business Administration (IMBA) wordt u opgeleid tot een bedrijfsleider die in staat is om in de huidige mondiale omgevingen te werken. Bij het nastreven van de Master ontwikkel je je managementcapaciteiten voor het analyseren van bedrijfsproblemen, het voorstellen van oplossingen en het succesvol implementeren van drie oplossingen.

Master in Management en Business Administration (MBA)

Campus Stellae Instituto Europeo
Online Voltijd Deeltijd 6 - 12 maanden September 2019 Spanje Santiago de Compostella +1 more

De Master heeft een duur van minimaal zes maanden en maximaal één jaar. Er is een optie tot verlenging van een jaar, met de kosten ...