Onlinegraad.nl

49 Top Online MBA's in Spanje

Een Master of Business Administration is een geavanceerde graad die kan worden verdiend door studenten die een bachelor's degree in een verwant gebied hebben afgerond. Het verdienen van een MBA is een grote prestatie, en het is er een die kan leiden tot ongelooflijke professionele kansen voor afgestudeerden.

Een Master of Business Administration (MBA) is een graduaat dat ongeveer twee jaar van de studie neemt om te ontvangen. Personen die deze graad winst belangrijke kennis en ervaring op het gebied van business en management te verdienen, en in staat zijn om snel een baan te vinden als gevolg van de verbetering van hun bekwaamheden.

 

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Online MBA Opleiding in Spanje

49 Resultaten in MBA, Spanje, Afstandsonderwijs Filter

MBA in Hospitality and Tourism (online)

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Online September 2019 Spanje Barcelona Madrid

De MBA in Hospitality and Online Tourism van Ostelea werd geboren met het doel om de toekomstige leiders van de toerismesector te trainen: managers, professionals en ondernemers die in staat zijn om, op het hoogste niveau, bedrijfsprojecten in de toerisme- en hotelsector te beheren, waarvoor het beïnvloedt op een zeer speciale manier de ontwikkeling van leidinggevende capaciteiten en vaardigheden van strategische aard.

Online MBA in logistiek en supply chain management

Instituto Europeo de Posgrado - España
Online Deeltijd 1500 uur Open Inschrijving Spanje Spain Online

Met deze MBA verkrijgt u een integrerende visie op het management van bedrijven, met de studie van verschillende gebieden (financiën, human resources, projecten en ondernemerschap), gecombineerd met de verdieping van fundamentele aspecten van Supply Chain Management-management.

Online MBA

GBSB Global Business School - Online programs
Online Voltijd Deeltijd 9 maanden Open Inschrijving Spanje Spain Online Madrid +2 more

De online MBA is een transformationeel programma dat studenten inspireert om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Het is een van de meest baanbrekende online MBA-programma's in Spanje, dat tot doel heeft het concept van bedrijfseducatie te veranderen en verantwoordelijke, innovatieve en echte internationale bedrijfsleiders op te stellen.

Master's degree in Business Administration (MBA)

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Online Deeltijd 12 maanden September 2019 Spanje Madrid

Om te helpen bij het verbeteren van de vaardigheden van professionals Business Administration deze titel Master's Degree die reageert op een vraag uit de professionele markt zich ontwikkelt: de noodzaak om een ​​hoge mate van specialisatie te verwerven op het gebied van management en organisaties in de geglobaliseerde en uiterst onzekere omgevingen van XXI eeuw.

Master's Degree in Sports Entities Management MBA

Real Madrid Graduate School
Online Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Madrid

Deze master is speciaal ontworpen voor professionals die werk en studie moeten combineren.

Mba online - specialiteit financiën

Instituto Europeo de Posgrado
Online Deeltijd 14 maanden September 2019 Spanje Madrid Spain Online +1 more

Het programma maakt het mogelijk om de leidinggevende vaardigheden van de studenten te ontwikkelen, met speciale nadruk op de financiële en boekhoudkundige gebieden van het bedrijfsleven, met een wereldwijd perspectief dat de complexe uitdagingen van deze omgeving zal aanpakken ...

Global MBA

OBS Business School
Online Voltijd Deeltijd 12 maanden Vraag informatie aan Spanje Barcelona Madrid +2 more

De online MBA Global Business School OBS richt zich op de ontwikkeling van competenties en vaardigheden die nodig zijn voor het beheren van wereldwijde bedrijven. Het bijzondere van het programma is om de deelnemers de nodige bieden om succesvol bedrijven te beheren met een hoge component van internationalisering en innovatie gereedschappen in verschillende posities van verantwoordelijkheid-control ...

MBA - Master in bedrijfskunde en management

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Online Voltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Barcelona

De MBA - Master in Business Administration en Management biedt u uitgebreide kennis op het gebied van marketing, financiën, human resources, inkoop, maar ook in de rest van de belangrijkste zakelijke gebieden, met een speciale nadruk op communicatie en talentmanagement. Op deze manier zal de master u kennis verschaffen over de implementatie en formulering van succesvolle strategieën op basis van de specifieke behoeften van elke organisatie, waarbij een volledige controle wordt uitgeoefend gedurende het proces van implementatie, uitvoering en evaluatie.

Master in Business Administration and Management (MBA) - Specialiteit in sportmarketing

IMF Business School
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid

Met dit masterdiploma kunt u de werking van uitgebreide sportmarketing kennen, die van een sportevenement en die van een sportentiteit; de geschiktheid van een commerciële strategie evalueren, het marketingplan analyseren waarop het is gebaseerd, de meest geschikte marketingkanalen bepalen, enz., en zo de gewenste resultaten voor uw bedrijf garanderen; de nodige kennis opdoen voor de richting en het beheer van de verschillende disciplines die het goed functioneren van een bedrijf mogelijk maken, en die de fundamentele richtlijnen domineren van de creatie en implementatie van elk van hen.

MBA in Digital Marketing

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Online Voltijd 750 uur Vraag informatie aan Spanje Barcelona

Voor ons hebben we een MBA in Digital Marketing, een krachtig programma dat alle noodzakelijke gebieden omvat voor het beheer van digitale bedrijven of traditionele bedrijven die een digitale omgeving willen betreden. Dit programma zal in staat zijn om een digitaal bedrijf te beheren of uw bedrijf naar de digitale wereld te leiden, en alle aspecten te begrijpen die verband houden met de werking van digitale bedrijven, van uw creatie en lancering van producten / diensten, groeistrategieën, bedrijfsmodellen, Ik heb plannen voor verbanden en onderhandelingen met klanten bijgevoegd. Tudo isso, met behulp van marketingstrategieën en agile methoden die een snelle en gemakkelijke manier bieden om te verplaatsen en / of te verbeteren.

International Master in Business Administration (IMBA)

UNIR
Online Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Logroño

Bij UNIR 's International Master in Business Administration (IMBA) wordt u opgeleid tot een bedrijfsleider die in staat is om in de huidige mondiale omgevingen te werken. Bij het nastreven van de Master ontwikkel je je managementcapaciteiten voor het analyseren van bedrijfsproblemen, het voorstellen van oplossingen en het succesvol implementeren van drie oplossingen.

MBA in horeca en toerisme (afstand)

OSTELEA | Distancia
Online Deeltijd 1 jaar September 2019 Spanje Spain Online

De MBA in Hospitality

Mba meester

Campus Universitario Europeo
Online Voltijd Deeltijd 6 maanden September 2019 Spanje Marbella A Coruña Madrid +3 more

Met CUE MBA Master in Business Administration and Management, zullen we schenken onze studenten een uitgebreid en geïntegreerd overzicht van alle functionele gebieden van het bedrijf en zal helpen bij de ontwikkeling van de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn voor het beheer en de richting

Internationaal MBA

ENEB
Online Deeltijd 18 maanden September 2019 Spanje Barcelona

De International MBA is bedoeld om leidinggevenden en managers een geïntegreerde, transversale en wereldwijde visie op algemeen management te bieden. Het is ontworpen voor die mensen en professionals die hun kennis in het beheer en de administratie van bedrijven willen verbeteren en vergroten, werken met de belangrijkste managementtools en hun vaardigheden en competenties binnen een organisatie willen versterken.

Mba in beheer

ISEAD Business School
Online Voltijd Deeltijd Vraag informatie aan Spanje Madrid Colombia Bogota Verenigde Staten Miami +4 more

Het programma is een eenheid INHOUD EN METHODE, waar studenten, bezield door de leraren, het ontwikkelen van hun vermogen om te identificeren en te beslissen wat belangrijk is in elke bedrijfssituatie is, leren om het management inspanning prioriteren en gaan het doel van het inschakelen van de kans grijpen.