MEd in Educational Leadership

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Neem het voortouw met een MEd in Educational Leadership van Concordia University

Je komt constant met ideeën om je school te verbeteren. Je wilt graag meer doen om studenten - en collega's - aan te moedigen buiten het klaslokaal te slagen. Je bent klaar om een leider te worden. Wat is het volgende? Een Md verdienen in educatief leiderschap van Concordia. Met een leidende MED is er niets dat u niet kunt doen. Je hebt de ambitie, toewijding en compassie - het enige wat je nu nog nodig hebt is de knowhow om verandering effectief te implementeren. Met een MED in educatief leiderschap kunt u dat en meer doen.

Wat ga je studeren

 • De principes van het bevorderen van een ondersteunende school- en gemeenschapsrelatie.
 • De juridische en ethische kwesties waarmee opvoeders dagelijks worden geconfronteerd.
 • Effectieve klassikale instructie en hoe de prestaties van studenten te verbeteren.
 • De basis voor organisatorische verandering.

Aanbevolen cursussen

School- en gemeenschapspartnerschappen

Deze cursus onderzoekt de principes van het plannen en beheren van een programma voor het opbouwen van een wederzijds ondersteunende relatie tussen de school en haar omgeving. De nadruk ligt op de ontwikkeling van vaardigheden en strategieën om de school te verbinden met kiezers in de gemeenschap, zoals ouders, burgers en speciale belangengroepen.

Case studies in recht en ethiek

Deze cursus is een studie van juridische en ethische kwesties met betrekking tot praktische zaken waarmee opvoeders te maken hebben in hun dagelijkse praktijk. Casestudy's die rechtstreeks tot leraren spreken en zich richten op dagelijkse ethische dilemma's in het onderwijs vormen de basis voor deze cursus. Bijzonder belangrijk voor deze cursus is de nadruk op de dimensie van ethiek in verband met onderwijs en leiderschap.

Strategieën voor het verbeteren van de prestaties van studenten

Deze cursus geeft een overzicht van wat effectieve klasinstructie is. De cursus zal ook dieper ingaan op de categorieën van strategieën waarvan onderzoek aantoont dat het een grote kans heeft om de prestaties voor alle studenten in alle vakgebieden op alle leerniveaus te verbeteren. Het onderzoek en de theorie zullen worden bestudeerd, evenals de praktische toepassing in de klas van de strategieën.

Organisatorische verandering

Organisatorische verandering biedt een inleidend overzicht van de theoretische en sociologische grondslagen van organisatorische verandering. Daarnaast onderzoekt de cursus bronnen, processen en resultaten van onderwijsveranderingen en de daaruit voortvloeiende implicaties voor leraren en beheerders. Onderwerpen en activiteiten zijn ontworpen om kwesties van belang en belang te beoordelen voor diegenen die een loopbaan overwegen in het onderwijs of rollen als leidende leraren en agenten van verandering.

Waarom Concordia

Als innovators op het gebied van leren, heeft het College of Education van Concordia University-Portland al meer dan een eeuw empowerment en blijft het onderwijs beïnvloeden van prenataal tot doctoraal niveau. In feite is ons College van Onderwijs gevestigd in de vlaggenschipschool van ons nieuwe onderwijsmodel, bekend als 3toPhD®. Dezelfde gedurfde gedachten achter dit innovatieve prototype zijn ook degenen die ons lopende onderwijsonderzoek en onze bachelor- en masterprogramma's vormgeven. We laten onze gemeenschap van professionele opvoeders groeien om in elke fase verder te leren - doe mee.

Beschikbaarheid van beurzen

We bieden tot $ 3.000 aan beurzen, en op dit moment komt u mogelijk in aanmerking voor gratis studieboeken.

Toelatingseisen

 • Voltooid applicatie.
 • Aanvragers moeten een bachelordiploma of hoger hebben behaald aan een regionaal erkende instelling.
 • Officiële afschriften van een regionaal erkende hogeschool / universiteit met een gepubliceerde bachelor- of masterdiploma. Voor uw gemak kunt u het transcriptvrijgaveformulier ondertekenen als u wilt dat Concordia University-Portland namens u officiële transcripties aanvraagt.
 • Werkgeschiedenis Formulier of CV met werkervaring.
 • Aanvragers moeten een cumulatieve undergraduate GPA van 2,8 of hoger hebben.
 • Intentieverklaring, 475-600 woorden lang. De inhoud en de duidelijkheid van het schrijven worden beoordeeld tijdens het toelatingsproces. Beantwoord de volgende vragen afzonderlijk en nummer elk antwoord:
  • Stel jezelf kort voor aan de Graduate Admissions Office en College of Education-teams door je professionele achtergrond en je interesse in het volgen van je gewenste studieprogramma bij Concordia te bespreken (ongeveer 75-100 woorden).
  • Beschrijf uw professionele doelen en hun afstemming op uw gekozen programma en de algemene missie van Concordia. Illustreer hoe uw sterke punten en ervaringen u hebben voorbereid op succes in het programma (ongeveer 200-250 woorden).
  • Bespreek een onmiddellijke, echte uitdaging in het professionele veld waarop je diploma is afgestemd (bijv. PreK-12-onderwijs, hoger onderwijs, bedrijfsopleiding). Geef een voorbeeld. Welke actie moeten docenten of professionals nemen om deze uitdaging aan te gaan? (ongeveer 200-250 woorden)
  • Voor kandidaten die verdiend hebben met een 2,80 GPA, leg uit wat heeft geleid tot de lage GPA en hoe u vandaag zult slagen in een academisch uitdagend graduate programma.
Laatst bijgewerkt op dec 2019

Over de school

If education is your passion, this is your university. One of the most respected names in learning today, Concordia University–Portland is reshaping the way the world views teachers and students. We o ... Lees meer

If education is your passion, this is your university. One of the most respected names in learning today, Concordia University–Portland is reshaping the way the world views teachers and students. We offer education degree programs at every level – many of which can be earned online – from a Bachelor in Education to master and doctorate degree programs. Lees Minder