MSc Covert Investigation en Specialist Intelligence

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onderzoek de rol van geheim onderzoek en gespecialiseerde inlichtingen bij de bestrijding van zware georganiseerde misdaad, terrorisme en bedreigingen van de gemeenschap

Het innovatieve Covert Investigation and Specialist Intelligence-programma verkent de belangrijkste thema's met betrekking tot geheime en inlichtingenaangelegenheden zoals effectiviteit, waarde, rechtmatigheid, risico's en ethiek. De cursus omvat een breder scala aan onderwerpen, waaronder HUMINT-verzameling, het oproepen van inlichtingen, modellen voor onderzoeksinterviews, geheime technieken, ondersteunende wetgeving, toezichtsmechanismen, het delen van inlichtingen en analyse op lokaal, nationaal en mondiaal niveau.

De cursus wordt gegeven door algemeen gepubliceerde academici en door ervaren beoefenaars in het veld, en verkent ook de ethische en juridische kwesties die naar voren komen door geheime activiteiten en het verzamelen van inlichtingen en plaatst ze binnen de huidige academische literatuur.

Gratisografie / Pexels

Belangrijke informatie

PGCert / PGDip / MSc Covert Investigation en Specialist Intelligence

Alle cursusdocenten werken binnen het Liverpool Centre for Advanced Policing Studies (LCAPS) aan de Liverpool John Moores University. Ze brengen een schat aan praktische en academische ervaring met zich mee en behandelen onderzoeksthema's, waaronder mensenhandel, om de drugshandel te bevoorraden; internationaal terrorisme; zware en georganiseerde misdaad; inlichtingenanalyse en terrorismebestrijding; en velen hebben uitgebreide ervaring in wetshandhavingsgerelateerde rollen.

Progressie

Studenten kunnen zich inschrijven voor:

  • PGCert (60 studiepunten)
  • PGDip (120 studiepunten)
  • MSc (180 credits)

Studenten die zich inschrijven op het PGCert / PGDip-niveau, kunnen zich in de komende jaren opnieuw inschrijven om het niveau van hun academische prijs te verhogen

Looptijd

  • 11 maanden (PGCert)
  • 22 maanden (PGDip)
  • 27 maanden (MSc)

Structuur

60 credits (PGCert), 120 credits (PGDip) of 180 credits (MSc) modules online geleverd met bijbehorende multimediabronnen, discussieforums, teamsamenwerking en tutorialondersteuning

Toegekend door

Liverpool John Moores University

Dit is een LJMU-programma en kwalificatie, met inschrijving en levering beheerd door Informa Connect. De cursus wordt gegeven, beoordeeld, kwaliteit verzekerd en toegekend door Liverpool John Moores University

Ideaal voor

  • Degenen die hun beveiligings- of inlichtingengerelateerde loopbaan in de publieke en private sector willen aangaan of bevorderen.
  • Professionals die al actief zijn op het gebied van beveiliging en intelligentie en die hun kennis, kritisch denken en carrièreperspectieven willen verbeteren door verdere kwalificaties te behalen.
  • Individuen die willen werken in inlichtingen-, onderzoeks- en veiligheidsgerichte carrières of promotie willen krijgen bij openbare, particuliere of internationale organisaties. Het is ideaal voor degenen wier loopbaanplannen betrekking hebben op de bestrijding van zware georganiseerde misdaad, terrorisme en internationale veiligheidsaangelegenheden en die zouden profiteren van een solide academische basis in het veld.
  • Studenten die een dieper begrip willen ontwikkelen van de belangrijkste aspecten van intelligentie en geheim onderzoek en van de wereld waarin we leven.

Over Liverpool John Moores University

Het Liverpool Mechanics Institute is opgericht door mensen met macht en invloed die de transformatieve effecten van onderwijs en de impact die leren en streven kunnen hebben op individuen, gemeenschappen en de samenleving erkennen. Het was de eerste instelling die in Engeland werd opgericht.

Deze kleine, baanbrekende beweging werd gevolgd door de oprichting van het Liverpool Institute and School of Art en het Liverpool Nautical College, en in 1900 opende Irene Mabel Marsh de IM Marsh-campus. Deze organisaties hebben samen de basis gelegd voor de Liverpool John Moores University, een instelling die is gegroeid en tot bloei gekomen en die iedereen kansen blijft bieden.

Tegenwoordig is Liverpool John Moores University, met een levendige gemeenschap van 25.000 studenten uit meer dan 100 landen wereldwijd, 2.500 medewerkers en cursussen van 250 graden, een van de grootste, meest dynamische en vooruitstrevende universiteiten in het VK.

Het Security Studies-programma wordt verzorgd door het Liverpool Centre for Advanced Policing Studies aan de Liverpool John Moores University. De universiteit combineert professioneel erkende kwalificaties met innovatieve en sociaal georiënteerde cursussen. Het centrum heeft een uitstekende reputatie op het gebied van onderzoek. Wetenschappelijk personeel levert regelmatig bijdragen aan vakbladen, adviesgroepen, overheidsbeleid en krijgt regelmatig publieke bekendheid via de pers en de omroepmedia.

Over het Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Het Liverpool Centre for Advanced Policing Studies (LCAPS), opgericht in 2015, heeft een schat aan professionele, praktische en academische ervaring. LCAPS gebruikt deze ervaring om onderzoek te doen en trainingen te geven op het gebied van politie, misdaadpreventie en geallieerde veiligheidsberoepen.

Het Liverpool Centre for Advanced Policing Studies brengt onderzoeksactief personeel van de hele universiteit samen.

Het interdisciplinaire leerportfolio van LCAPS voorziet studenten en beoefenaars van de vaardigheden die ze nodig hebben om te reageren op de complexe eisen van het hedendaagse politiewerk.

Het portfolio van gediplomeerde graden van het Liverpool Centre for Advanced Policing Studies breidt uit en LCAPS zal binnenkort een van de meest uitgebreide portfolio's van academische politieprogramma's aanbieden.

vergoedingen

MSc £ 7995
Postdoctoraal diploma £ 5995
Diploma £ 3495
Aanvraagkosten £ 400
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Lees Minder