MSc Data Analytics en Information Systems Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Coronavirus (Covid-19) updates:

Onze huidige intake is open. We blijven een ononderbroken leerervaring bieden in al onze cursussen. Wij zijn afstandsonderwijs specialisten met meer dan 25 jaar ervaring in het online aanbieden van onderwijs.

Cursus overzicht

Big Data is een essentieel onderdeel geworden van het moderne bedrijfsleven, waardoor er veel vraag is naar professionals met de vaardigheden voor gegevensverwerking om op dit gebied te profiteren. Het online MSc Data Analytics & Information Systems Management-programma van Arden University combineert deze twee disciplines om u geavanceerde gegevensverwerkingsmogelijkheden te bieden die de technische besluitvorming zullen informeren.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw gegevensverwerking en managementvaardigheden te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen, terwijl je je organisatie dichter bij hun technische doelen brengt.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld in overleg met onze wereldwijde alumni om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw bedrijf, met een bijzondere nadruk op projectafhandeling.

Cursus modules

Gegevensontwerp

Begrijp hoe u gegevens moet benaderen door belangrijke vragen over uw beoogde bedrijfsresultaten te bespreken en de meest geschikte gegevensverzamelingsmethode te selecteren. Je leert deployment-benaderingen te ontwerpen en instrumenten en systemen voor gegevensverzameling te implementeren om waardevolle resultaten te bereiken.

Gegevensverwerking en besluitvorming

Met toegang tot meer gegevens dan ooit, bieden degenen die zijn uitgerust om deze gegevens te verwerken en te interpreteren een reële meerwaarde voor de werkplek. De focus van deze module ligt op het leren interpreteren van gegevens en het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen die de toekomst van een organisatie bepalen.

Gegevensvisualisatie en -interpretatie

Verkrijg de cruciale gegevensvaardigheden die bedrijven een aanzienlijk concurrentievoordeel geven door deze gegevens op een universeel aantrekkelijke manier te presenteren, wat zowel door specialisten als door niet-specialisten kan worden begrepen.

IS en bedrijfsstrategie management

Ontwikkel inzicht in het ontwerp, de toepassing en de verbetering van IT-systemen en hoe deze het behalen van andere strategische doelen ondersteunen. U leert over de strategische implicaties van effectieve IT-systemen en hoe deze bijdragen aan de algemene bedrijfsstrategie. Deze module onderzoekt het complexe proces van het afstemmen van deze strategieën en stelt methoden voor om deze te verbeteren.

Technologie en trendmonitoring

Blijf op de hoogte van de snel veranderende technologische omgeving in deze strategische IT-rol. U krijgt de kans om opkomende technologieën te evalueren en te onderzoeken hoe ze worden toegepast op de huidige zakelijke praktijk. Met behulp van een analytische benadering, evalueert u de haalbaarheid van het implementeren van opkomende IT-trends in de huidige bedrijfspraktijken.

Project en Portfolio Management

Deze module geeft u een waardering van de verschillende technieken die beschikbaar zijn voor managers voor het effectief beheren van een portfolio met IT-projecten. Als sleutel tot het succes van een strategisch plan, staat effectief management centraal in deze kwalificatie, met de nadruk op het ontwikkelen van managementvertrouwen door praktijkervaring en praktische evaluatie van hulpmiddelen en technieken.

Onderzoeksproject

Dit vitale project geeft je de kans om een gebied van je keuze te onderzoeken, gerelateerd aan het programmeerthema, en je kritische vaardigheden te ontwikkelen. U maakt een onderzoeksvoorstel en kiest tussen een conventioneel proefschrift, een academisch artikel en een presentatie. Vervolgens pas je al je kennis uit het programma toe met de mogelijkheid om je onderzoek te koppelen aan je werkelijke werkbehoeften.

Industrie Partnerschappen

Wanneer u zich inschrijft voor de MSc Data Analytics & Information Systems Management- cursus, heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de volgende programma's voor het ontwikkelen van zakelijke vaardigheden:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Krijg een echte wereld met de meest waardevolle technische vaardigheden van vandaag. Gebruik echte apparatuur, software en simulatoren om technische kennis op te doen in ten minste 1 of 2 veeleisende werkgebieden.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Er zijn 140 routes en 520 badges om uit te kiezen, die betrekking hebben op vele aspecten van zaken, computergebruik en Salesforce gebruiken als een managementtool.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Amazon Web Services
Met de toenemende vraag naar cloud-medewerkers biedt AWS Educate een academische gateway voor de volgende generatie IT- en cloud-professionals

Hoe werkt het?
Deelname met onze industriepartners is volledig vrijwillig. Je deelname of beslissing om deze extra's niet te bestuderen, heeft geen effect op je diploma of de cijfers die je ontvangt.

Wat onze studenten zeggen

3NMitUO_kvIbJu7120TiXgFnJqXi_aj-GePl_jUotEGqLw4HaFyWisIH_rt7e3JTJXTYK5xw1xZvL2ZxJvSVLeKQAsSERw_5DrWoeTi64vMosj-McNFtj7r6WsbSsu_OT4ZDOF15
Een Britse onderscheiding op minimaal tweede klas (2.2) of gelijkwaardig.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor deze cursus moet je normaal gesproken:

  • Voor studenten van wie het eerdere leren niet in het Engels is geleerd: IELTS 6.5 of gelijkwaardig (niet minder dan 6.0 in elk element).
Wat als ik geen academische kwalificaties heb?

We moedigen sollicitanten positief aan en overwegen ze die met substantiële managementervaring (meestal 5 jaar) in staat om hun motivatie te tonen om het programma te bestuderen. We zullen uw cv en referenties vragen ter ondersteuning van uw aanvraag.

vergoedingen

£ 9.500 (VK en EU), £ 9.550 (internationaal)

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lees meer

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Lees Minder