MSc Enterprise Architecture Management (CMI)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Coronavirus (Covid-19) updates:

Onze huidige intake is open. We blijven een ononderbroken leerervaring bieden in al onze cursussen. Wij zijn afstandsonderwijs specialisten met meer dan 25 jaar ervaring in het online aanbieden van onderwijs.

Cursus overzicht

Leer de essentiële strategische vaardigheden om zakelijke functies en workflows te stroomlijnen, terwijl u effectieve IT-architectuuroplossingen ontwerpt en implementeert. Dit MSc Enterprise Architecture Management (CMI) -programma wordt geleverd door Arden University en komt ten goede aan praktiserende IT-professionals die hun carrière willen richten op strategisch management.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw vaardigheden te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je je organisatie dichter bij hun logistieke doelen brengt.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces.

117423_hS-sXCwQ.jpeg

Cursusmodules:

Afstemming van informatiesystemen en bedrijfsstrategie
Ontwikkel een kritisch begrip van het ontwerp, de toepassing en de verbetering van IT-systemen en ondersteun het bereiken van andere strategische doelen. U bouwt een grondig begrip op van strategische implicaties en onderzoekt de complexe processen en methoden die worden gebruikt om bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Ontwikkeling van businessplan
Begrijp hoe u strategische IT-bedrijfsplanning kunt benaderen en navigeer door de complexiteit die nieuwe IT-producten en -services voor een bedrijf bieden. Je behandelt de bouwstenen van planning, inclusief het specificeren, evalueren en prioriteren van de ontwikkeling van IT-oplossingen, en genereert een businessplan dat relevant is voor je eigen werkcontext.

Architectuurontwerp
Leer het systeemontwerp op een gestructureerde manier te benaderen om ervoor te zorgen dat de complexe technologieën en vereisten effectief worden geïmplementeerd. In deze module evalueert u huidige systemen en methoden, evenals opkomende trends in hardware, software en systeemgebruik. Vervolgens evalueert u de architectuur van uw eigen organisatie en doet u aanbevelingen voor verbeteringen.

Technologie en trendbewaking
Blijf op de hoogte van de snel veranderende technologische omgeving in deze strategische IT-rol. U krijgt de gelegenheid om opkomende technologieën te evalueren en te onderzoeken hoe deze worden toegepast op de huidige zakelijke praktijk. Met een analytische aanpak evalueert u de haalbaarheid van het implementeren van opkomende IT-trends in huidige bedrijfspraktijken.

Beheer van bedrijfsveranderingen
Naarmate het tempo en de schaal van verandering toenemen, is de noodzaak om zich ontwikkelende en innovatieve IT-oplossingen te omarmen essentieel. U beoordeelt de implicaties van nieuwe oplossingen en hoe u het veranderingsproces effectief kunt beheren. Deze module zal kwesties als duurzaamheid en bedrijfsprocescontinuïteit evalueren, hun impact op verandermanagement illustreren en hun gebruik in de huidige praktijk controleren.

Gegevensverwerking en besluitvorming
Met toegang tot meer gegevens dan ooit, kunnen degenen die zijn uitgerust om deze gegevens te verwerken en te interpreteren een echte meerwaarde op de werkplek betekenen. De focus van deze module is het leren interpreteren van gegevens en het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen die de toekomst van een organisatie bepalen.

Onderzoeksproject
Dit essentiële project geeft je de kans om een gebied naar keuze te onderzoeken, gerelateerd aan het programmathema, en je kritische vaardigheden te ontwikkelen. Je maakt een onderzoeksvoorstel en kiest tussen een conventioneel proefschrift of een academisch artikel en presentatie. Vervolgens pas je al je kennis uit het programma toe, met de mogelijkheid om je onderzoek te koppelen aan je werkelijke werkbehoeften.

Industrie Partnerschappen

Wanneer u zich inschrijft voor de MSc Enterprise Architecture Management- cursus, kunt u deelnemen aan de volgende programma's voor het ontwikkelen van bedrijfsvaardigheden:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Krijg een echte wereld met de meest waardevolle technische vaardigheden van vandaag. Gebruik echte apparatuur, software en simulatoren om technische kennis op te doen in ten minste 1 of 2 veeleisende werkgebieden.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Er zijn 140 routes en 520 badges om uit te kiezen, die betrekking hebben op vele aspecten van zaken, computergebruik en Salesforce gebruiken als een managementtool.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Amazon Web Services
Met de toenemende vraag naar cloud-medewerkers biedt AWS Educate een academische gateway voor de volgende generatie IT- en cloud-professionals

Hoe werkt het?
Deelname met onze industriepartners is volledig vrijwillig. Je deelname of beslissing om deze extra's niet te bestuderen, heeft geen effect op je diploma of de cijfers die je ontvangt.

Wat onze studenten zeggen

wwjw3mkveSfcp1Wheem8Uug7rvHtt7RyB-5HyrueadNDYXDZJpAZEkvJuQf_BRejbxDQxCLRNPy0FUgegwlLxOOZ5QhU3i3U0hx_u5_vMQniRvsH9v8I6IFuEhAJJQ

“Ik werk in de financiële en banksector als expert op het gebied van gegevensbescherming, en het beste deel van dit programma is het feit dat ik het gevoel heb dat ik nuttige, praktische kennis opdoe terwijl ik door de cursussen loop. Dit gevoel is echt motiverend, vooral in vergelijking met mijn studies in andere academische instellingen. De flexibiliteit is een ander groot voordeel van het programma van Arden. ”Micael De Abreu Caldas,
Arden University
België

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor deze cursus moet je normaal gesproken:

  • Een Britse onderscheiding op minimaal tweede klas (2.2) of gelijkwaardig.
  • Voor studenten van wie het eerdere leren niet in het Engels is geleerd: IELTS 6.5 of gelijkwaardig (niet minder dan 6.0 in elk element).
Wat als ik geen academische kwalificaties heb?

We moedigen sollicitanten positief aan en overwegen ze die met substantiële managementervaring (meestal 5 jaar) in staat om hun motivatie te tonen om het programma te bestuderen. We zullen uw cv en referenties vragen ter ondersteuning van uw aanvraag.

vergoedingen

£ 9.500 (VK en EU), £ 9.550 (internationaal)

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lees meer

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Lees Minder