MSc In Accountancy En Financieel Management (Top-up)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze MSc in Accountancy en Financieel Management Top-Up programma is afgestemd op het volgen van de laatste ACCA-onderzoeken en is ontworpen om uw loopbaanontwikkeling in zakelijke, boekhoudkundige en financiële managementfuncties te ondersteunen. Het biedt financiële, accountancy- en bredere managementkennis die van cruciaal belang kan zijn voor succes in veel particuliere en publieke sectoren.

Ons toegewijde, hooggekwalificeerde en ervaren team zal u leiden in een verkenning van de principes en praktijk van financieel beheer en boekhouding, de context waarin zij werken en hoe zij worden beheerd. We helpen u de toegepaste vaardigheden te verwerven die betrokken zijn bij financiële rapportering en financieel beheer, evenals bredere managementkwesties zoals bedrijfs- en sociale verantwoordelijkheid, bedrijfsethiek, risico- en bedrijfsstrategie, financiële prestaties en belastingheffing / auditing.

Je wordt aangemoedigd om onderzoeksmethoden te verkennen, waardoor je de kans krijgt om inzicht te krijgen in een reeks onderzoekstools en analytische technieken. Deze kennis zal van waarde zijn wanneer u uw proefschrift uitvoert bij het uitvoeren van een substantieel stuk onderzoek naar een kwestie van accountancy of financieel management. Dit zal uw kritische en onderzoeksvaardigheden verbeteren, en kan uw professionele praktijk ten goede komen.

Hoogtepunten van de cursus

Deze cursus is bedoeld om voort te bouwen op uw professionele kwalificaties voor een carrière in financieel management of accountancy.

  • Er is veel vraag naar de studie- en onderzoeksvaardigheden waar je kennis mee maakt, ver buiten de financiële dienstverlening.
  • U wordt aangemoedigd om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen in kritisch denken en bewustzijn van de principes en technieken die nodig zijn voor effectieve financiële besluitvorming.

Toelatingseisen

Gekwalificeerde accountants (CIPFA / CIMA / ICAEW / ICAS / ACCA) kunnen tot 90 kredietvrijstellingen van de MSc krijgen die directe toegang tot deze Top Up mogelijk maken. Ofqual gereguleerde kwalificaties in een relevant vakgebied op niveau 7 kunnen ook vrijstellingen tot 90 studiepunten aantrekken.128889_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpg Carlos Muza / Unsplash

Looptijd

Twee semesters.

mode

Voltijd, online lessen.

Begindata

September, januari, juni.

Programmamodules

  • Strategisch zakelijk leider
  • Onderzoeksmethoden voor accountants
  • Proefschrift

Carrière en professionele ontwikkeling

De MSc Accountancy en Financial Management Top Up-cursus is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in de zakelijke, accountancy- en financiële sector. Met het programma kunt u uw kennis van de principes en de praktijk van financieel beheer en boekhouding, de context waarin ze werken en hoe ze worden beheerd, consolideren. Het biedt je de mogelijkheid om de vaardigheden die je hebt geleerd in financiën, evenals de bredere managementkwesties, culminerend in je laatste proefschriftstuk - en het behalen van je volledige masteropleiding toe te passen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many ... Lees meer

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many courses, you can be sure you are a name, not just a number. Lees Minder