MSc Public Policy and Management (online)

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

MSc Public Policy and Management

Duur: 2-5 jaar

Toelatingseisen: Minimale eerste graad met goede cijfers in elk vak dat overeenkomt met een onderscheiding uit de UK in de tweede en tweede klas

Begin van het programma: november / januari / maart / mei / juli

Aanwezigheid: online leren

Het programma is bedoeld om studenten te voorzien van een conceptueel begrip van de kernprincipes van openbaar beleid en publiek management en van de instrumenten om kennis toe te passen om problemen in de publieke sector op te lossen. Deze competenties en vaardigheden zijn uitermate belangrijk om de uitdagingen aan te gaan waarmee overheden, overheidsinstanties, ngo's en bedrijven tegenwoordig te maken hebben. Van migratie tot de uitroeiing van armoede, van werkloosheid tot de ontwikkeling van energie, de vele problemen waarmee samenlevingen geconfronteerd worden, vragen om het vermogen om interventies te analyseren, te begrijpen en te formuleren om de levensomstandigheden van velen te verbeteren. De kernmodules van dit programma bieden u de middelen om problemen van beleidsvorming en -uitvoering, strategie in de publieke sector en het beheer van organisatorische veranderingen aan te pakken.

Structuur

Studenten moeten 180 credits behalen. Deze zijn samengesteld uit 120 onderwezen studiepunten bestaande uit een kern en optionele modules en een proefschrift van 60 credit.

De MSc Public Policy and Management heeft drie componenten van elk 60 credits:

 1. Vier kernmodules
 2. Vier optiemodules
 3. Dissertatie van 10.000 woorden over een goedgekeurd onderwerp

Het proefschrift met 10.000 woorden is 33% van uw eindcijfer waard. Tijdens termijn 2 dien je je proefschriftvoorstel in en krijg je een academische promotor toegewezen. In de daaropvolgende maanden moet u uw supervisor ten minste drie keer ontmoeten voor het einde van termijn 3 voor begeleiding. Het grootste deel van uw proefschrift wordt in de zomer geschreven om aan de deadline van midden september te voldoen.

Niet alle optie-modules worden elk jaar aangeboden; controleer uw voorkeuren met de programmaconservator. Let ook op bij het selecteren van modules dat deze in paren moeten worden gekozen, één op term 1 en één op term 2.

Deeltijdstudie

Deeltijdstudenten ouder dan twee jaar voltooien hun kernmodules meestal in het eerste jaar en hun opties in het tweede jaar met hun proefschrift. Deeltijdstudenten ouder dan 3 jaar zullen hun kernmodules meestal afmaken in jaar 1, keuzemodules in jaar 2 en hun proefschrift in jaar 3.

Core Modules

 • Public Policy and Management: Perspectives and Issues 15PFMC094 (15 credits) Term 1
 • Openbaar beleid en strategie 15PFMC095 (15 credits) Term 1
 • Managing Organisation Change 15PFMC089 (15 credits) Term 2
 • Onderzoeksmethoden in management 15PFMC062 (15 credits) Termijn 2

Keuzemodules

 • Public Financial Management: Planning en uitvoering 15PFMC090 (15 credits) Term 2
 • Public Financial Management: Financial Reporting (IPSAS) 15PFMC091 (15 credits) Termijn 2
 • Public Financial Management: omzet 15PFMC092 (15 credits) Term 1
 • Macro-economisch beleid en financiële markten 15PFMC087 (15 credits) Term 1
 • Public Financial Management: Audit en Compliance 15PFMC093
 • Managerial Accounting 15PFMC088 - Niet actief 2017/18
 • Internationaal human resource management 15PFMC078 (15 credits) Term 1
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Lees Minder
Londen , Singapore + 1 Meer Minder