MSc Telecommunicatie Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Ontwikkel de nodige vaardigheden om zakelijke telecommunicatiemogelijkheden te verbeteren en het ontwerp en de implementatie van netwerkoplossingen te beheren. Het MSc Telecommunications Management-programma van Arden zal ten goede komen aan diegenen die hopen vooruit te komen of over te gaan naar een strategische of operationele rol bij het beheer van telecommunicatie.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw vaardigheden en kennis in telecommunicatiebeheer te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Met dit programma kunt u uw carrière naar een hoger niveau tillen, terwijl u de manieren en middelen voor uw organisatie vergroot om met succes te communiceren.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw bedrijf, met een bijzondere nadruk op telecommunicatie-infrastructuur.

117477_Telecommunications.jpg

Cursusmodules:

Business Plan Ontwikkeling

Begrijpen hoe u strategische IT-bedrijfsplanning kunt benaderen en navigeren door de complexiteit die nieuwe IT-producten en -services met zich meebrengen voor uw bedrijf. Je behandelt de bouwstenen van planning, inclusief het specificeren, evalueren en prioriteren van de ontwikkeling van IT-oplossingen en het genereren van een businessplan dat relevant is voor je eigen werkcontext.

Project en Portfolio Management

Leer de verschillende beschikbare technieken om portfolio's en projecten in de IT-omgeving effectief te beheren. Ontdek hoe u met succes projecten binnen elk strategisch plan kunt implementeren door middel van goed beheer en uw ervaring kunt opbouwen door de toepassing van projectbeheertools.

Technologie en trendmonitoring

Blijf op de hoogte van de snel veranderende technologische omgeving in deze strategische IT-rol. U krijgt de kans om opkomende technologieën te evalueren en te onderzoeken hoe ze worden toegepast op de huidige zakelijke praktijk. Met behulp van een analytische benadering, evalueert u de haalbaarheid van het implementeren van opkomende IT-trends in de huidige bedrijfspraktijken.

Draadloze technologie en netwerken

De snelle groei van mobiele en draadloze technologie heeft ertoe geleid dat de infrastructuur bijna volledig afhankelijk is van snelle, betrouwbare draadloze verbindingen. Deze module evalueert de rol van draadloze technologieën en hun ontwikkeling op de korte en middellange termijn. Je identificeert kansen en bedreigingen voor de huidige praktijk door de implicaties van nieuwe ontwikkelingen te analyseren en je leren in praktijk te brengen door trends in beveiligde netwerken in organisaties te onderzoeken.

Kernnetwerk en internetinfrastructuur

Deze module zal inzicht verschaffen in de infrastructuur en netwerken die essentieel zijn voor de exploitatie van telecommunicatie. Je kijkt naar de centrale principes om een strategisch inzicht te krijgen in bekabelde systemen, die het internet ondersteunen en bestaande systemen te herzien met het oog op het voorstellen van oplossingen voor actuele problemen.

Telecomomgeving en -operaties

Technologische vooruitgang heeft telecommunicatie centraal gesteld in de moderne samenleving. Deze module behandelt de evolutie van de telecommunicatieomgeving en hoe marktdynamiek strategische implementaties beïnvloedt. Je voert een milieuaudit uit binnen je eigen organisatie en onderzoekt factoren die van invloed zijn op strategisch management.

Onderzoeksproject:

Dit vitale project geeft je de kans om een gebied van je keuze te onderzoeken, gerelateerd aan het programmeerthema, en je kritische vaardigheden te ontwikkelen. U maakt een onderzoeksvoorstel en kiest tussen een conventioneel proefschrift, een academisch artikel en een presentatie. Vervolgens pas je al je kennis uit het programma toe, met de mogelijkheid om je onderzoek te koppelen aan je werkelijke werkbehoeften.

Industrie Partnerschappen

Wanneer u zich inschrijft voor de MSc-cursus Telecommunicatiebeheer, kunt u deelnemen aan de volgende programma's voor het ontwikkelen van zakelijke vaardigheden:

Cisco Networking Academy
Krijg een echte wereld met de meest waardevolle technische vaardigheden van vandaag. Gebruik echte apparatuur, software en simulatoren om technische kennis op te doen in ten minste 1 of 2 veeleisende werkgebieden.

Salesforce Trailheads
Er zijn 140 routes en 520 badges om uit te kiezen, die betrekking hebben op vele aspecten van zaken, computergebruik en Salesforce gebruiken als een managementtool.

Amazon Web Services
Met de toenemende vraag naar cloud-medewerkers biedt AWS Educate een academische gateway voor de volgende generatie IT- en cloud-professionals.

Hoe werkt het?
Deelname met onze Industry Partners is volledig vrijwillig - het is helemaal aan jou of je er één, 10 of helemaal geen voltooit! Je deelname of beslissing om deze extra's niet te bestuderen, heeft geen effect op je diploma of de cijfers die je ontvangt.

XD0KbdLqdiSnBEYy-ZZRIq4gCnjY3bA6aA-GdciBbVKPTMcruPF82N23ubjyvI2-8joOTKZBfjOMcCPjgiZeAwKcYlhCjjy1VVUYIp1mNvUM83a_v8SgI3_ZP9RdLA FobRnBRcZNSOj2dSJVM5qDRyP4KaPSjRsWw8TQgUwnpA_3aSdFYgiYa74e0sQl5A2bOZZOeBvYwNG2PdgptDpXSicvD1R17aeRCktaHYeOjt1qLnlou0guTd6t-Xag 9S2SzwTWklgUnDaO8Xf4zg4Qd2DomAyZwNOmxzGi6eiqlgSaDzOCP7m93IaOwbd9699HAorZPxig9lZueRsceZxWAStrfWZULfgEm-2j1M_atbn39urgBALFiIdFkQ

Wat onze studenten zeggen

117421_d0yCGJoQ.png

"Teruggaan naar voltijds onderwijs werd bijna onmogelijk omdat ik een gezin, een hypotheek en alle andere afleidingen van het moderne gezinsleven had. Zou ik Arden aanbevelen? Ja, dat zou ik. Het heeft me doel, zelfontplooiing, vertrouwen gegeven en een potentieel om te werken in mijn gekozen vakgebied. "

Martin Lithgow,

Arden University

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor deze cursus moet je normaal gesproken:

  • Een Britse onderscheiding op minimaal tweede klas (2.2) of gelijkwaardig.
  • Voor studenten van wie het eerdere leren niet in het Engels is geleerd: IELTS 6.5 of gelijkwaardig (niet minder dan 6.0 in elk element).
Wat als ik geen academische kwalificaties heb?

We moedigen sollicitanten positief aan en overwegen ze die met substantiële managementervaring (meestal 5 jaar) in staat om hun motivatie te tonen om het programma te bestuderen. We zullen uw cv en referenties vragen ter ondersteuning van uw aanvraag.

vergoedingen

£ 9.500 (VK

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lees meer

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Lees Minder