MSc in Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL) (online)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Onze online TESOL-cursus is een geavanceerde opleiding en professionele kwalificatie voor mensen die al in een gebied werken waar Engels als vreemde of tweede taal wordt onderwezen. Je vertrekt met de kennis en praktische vaardigheden in de klas om een ​​zelfverzekerde, kritisch reflecterende en ondernemende leraar te zijn.

Volledig online geleverd, maar met de mogelijkheid om modules op de campus te volgen, is deze cursus ideaal voor diegenen die willen studeren terwijl ze blijven lesgeven. De cursus wordt gegeven door ervaren professionals die over de hele wereld hebben geleefd en lesgegeven en biedt een uitstekende balans tussen theorie en praktijk met behulp van een reeks geavanceerde, innovatieve lesmethoden.

De cursus is gebaseerd op praktijkmensen en beste praktijken uit de hele TESOL-sector, met de nadruk op de ontwikkeling van geavanceerde professionele vaardigheden en kennis in het leren en onderwijzen van talen.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 1e in Schotland en top 15 in het VK voor onderwijs (The Guardian University Guide 2018)

# 2 Deze Masters in TESOL passen perfect bij je professionele en persoonlijke levensstijl, omdat deze volledig online wordt geleverd

# 3 Je wordt onderwezen door ervaren professionals die over de hele wereld hebben geleefd en les hebben gegeven

Onderwijs

De levering van modules wordt online uitgevoerd. Hoewel dit niet essentieel is, moet je modules bijwonen op de campus, dit kan geregeld worden. Leren en professionele ontwikkeling wordt mogelijk gemaakt door regelmatig begeleide groepswerkopdrachten online.

In de meest recente studie van QS kregen medewerkers van de University of Stirling een 5 op 5 sterren voor onderwijs (QS World University Rankings 2018).

Beoordeling

Vooruitgang wordt beoordeeld door cursussen opdrachten en, voor de MSc, het proefschrift.

Alle studenten die de Masters in TESOL willen behalen, moeten een proefschrift maken.

  • Studenten die de CALL-module (TESPD04) volgen en het CALL-portfolio (TESP051) afronden, studeren af ​​met de genoemde onderscheiding - MSc TESOL (Computer Assisted Language Learning)
  • Studenten die de Corpora-module (TESPD05) volgen en een op corpus gebaseerd proefschrift (TESP050) afronden, studeren af ​​met de genoemde onderscheiding - MSc TESOL (Corpus Linguistics)

Course director

Anne Lawrie

tesol@stir.ac.uk

44 (0) 1786 467681

Vergoedingen - 2018/2019

  • Home / EU: £ 7.900
  • Overzees: £ 7.900
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder