MSc in Environmental Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De University of New Haven biedt een masterprogramma van 30 studiepunten in milieutechniek dat naadloos de theorie combineert met praktische toepassing waarmee afgestudeerden niet alleen productief kunnen zijn, maar ook leiders in hun gekozen branche.

Onze steeds veranderende wereld

Met uitdagende, professioneel georiënteerde cursussen in klaslokalen, ontwikkelen studenten snel de vaardigheden die nodig zijn om baanbrekende oplossingen te bieden voor complexe milieuproblemen door een interdisciplinaire studie van milieuzorgkwesties, waterkwaliteit en -zuivering, afvalwaterbehandeling, vast afvalbeheer, sanering van locaties en emissiebeheersingsmaatregelen.

Kleine klasgroottes uitgerust met de allernieuwste technologie bieden afgestudeerden een unieke, persoonlijke leerervaring, terwijl een verplicht project een diepgaande verkenning van hedendaagse milieuproblemen mogelijk maakt die onze steeds veranderende wereld uitdagen.

Online programma

De volledig online MS in Milieutechniek is speciaal ontworpen voor de werkende professional en kan u helpen uw doel te bereiken om een master's degree in milieutechniek te behalen. Het programma richt zich op het creëren van een volledig ondersteunde online leeromgeving waar je samenwerkt met docenten en klasgenoten uit het hele land en over de hele wereld. Alle lessen zijn 100% online en kunnen worden voltooid in een van onze zes handige, zeven weken durende termijnen.

Zet je volgende stap, zonder zelfs maar naar buiten te gaan

Ons online MS in Environmental Engineering-programma is ontworpen voor werkende professionals en kan u helpen om binnen 2 jaar een masterdiploma in milieutechniek te behalen. Het programma richt zich op het creëren van een volledig ondersteunde online leeromgeving waar je samenwerkt met docenten en klasgenoten uit het hele land en over de hele wereld. Alle lessen zijn 100% online en kunnen worden voltooid in handige, zeven weken durende termijnen.

 1. De klassen zijn slechts 6 tot 7,5 weken lang
 2. De lessen zijn volledig online en volgens uw planning
 3. Je kunt alle 30 credits in slechts 2 jaar voltooien
 4. Klassen integreren theorie met real-world applicaties. De meeste klassen bevatten een project in plaats van een eindexamen, zodat u kunt toepassen wat u hebt geleerd

Studenten leren duurzame oplossingen te ontwikkelen voor complexe milieuproblemen door gebieden van milieutechniek te verkennen, zoals milieuproblemen, waterkwaliteit, waterzuivering, afvalwaterbehandeling, systemen voor vast afvalbeheer, sanering van locaties en maatregelen voor emissiebeheersing.

Nationaal erkend centrum voor loopbaanontwikkeling

Alle University of New Haven hebben toegang tot de vele bronnen die beschikbaar zijn via het Career Development Center van de universiteit, dat door The Princeton Review is uitgeroepen tot een van de beste in de Verenigde Staten.

Van carrièrebeoordelingen, netwerken en schaduwwerken van banen tot interviews op de campus en salarisonderhandelingen, het Career Development Center biedt de vaardigheden en verbindingen om een zinvolle carrière te identificeren en een mogelijkheid om je passie na te streven.

Factory Chimney Smokeveeterzy / Unsplash

Geselecteerde cursussen en programma's

Fysisch-chemische behandeling van waterige afvalstoffen

Analyse van fysische en chemische processen in natuurlijke en technische systemen voor beheersing van watervervuiling. Eenheidsprocessen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, beluchting en gasoverdracht, sedimentatie, filtratie, coagulatie / flocculatie, absorptie, chemische stabilisatie, ionenuitwisseling, desinfectie. Ontwerpmethodologieën en operationele aspecten van de behandeling worden ook overwogen

Biologische behandeling van waterige afvalstoffen

Deze cursus biedt een diepgaande studie van de principes van biologische behandeling van waterafval (gemeentelijk, industrieel en / of gevaarlijk). Opgeschorte en aangehechte groeiprocessen die gewoonlijk in gebruik zijn, worden behandeld. De nadruk ligt op het ontwerp en de operationele aspecten van actief slib, druppelfilters en roterende biocontactoren. On-site behandelingsprocessen worden ook behandeld.

Lot van vervuilende stoffen en transport in het milieu

Deze cursus behandelt de fundamentele principes van contaminantgedrag in het milieu. Fysisch-chemische eigenschappen, transport en transformatiemechanismen van contaminanten die de verdeling van contaminanten over lucht, water en vaste domeinen beïnvloeden, worden diepgaand bestudeerd. Behandelde onderwerpen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, milieu-interface-evenwichten, advectief en diffuus transport; een biochemische uitwisseling in atmosferische, aquatische en terrestrische domeinen. Milieumodellering wordt ook overwogen.

Milieuwetgeving en wetgeving

Herziening van technieken voor handhaving van staats- en federale wetten en voorschriften voor verontreinigingsbeheersing; effecten op afvalverwerkingscriteria en ontwerp en evaluatie van gemeentelijke verordeningen; voorbereiding van milieueffectbeoordelingen en effectverklaringen.

Toepassingseisen voor afgestudeerde studenten

Checklist voor toepassing van de master

 • Online app
 • $ 50 niet-restitueerbare vergoeding
 • Officiële universitaire transcripties en bewijs van voltooiing van de bachelor. Een verklaring van uw universitaire beoordelingssysteem moet ook worden verstrekt, samen met uw transcripties
 • Twee aanbevelingsbrieven van je professoren of werkgevers
 • Een verklaring van doel is vereist. Een CV wordt ten zeerste aanbevolen
 • Bepaalde majors vereisen GRE- en / of GMAT-testscores. GRE School Code: 3663; GMAT schoolcode: P1X-DS-94

Internationale studenten

 • Online app
 • $ 50 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Afschriften (in het Engels) van alle bijgewoonde hogescholen of universiteiten. Afschriften moeten in verzegelde enveloppen worden ingediend en rechtstreeks naar het opnamekantoor worden verzonden. Als officiële documenten niet beschikbaar zijn, kunnen niet-officiële documenten alleen voor de eerste beoordeling via het online aanvraagsysteem worden geüpload. Alle officiële documenten moeten echter vóór het begin van de lessen voor het toegelaten semester worden ontvangen.
 • Twee aanbevelingsbrieven
 • Een doelverklaring
 • Een cv of curriculum vitae
 • TOEFL van 75, of IELTS van 6.0, of PTE van 50, of voltooiing van het Academic English Preparatory Program van de University of New Haven . Bepaalde majors kunnen hogere Engelse testscores vereisen
 • Bepaalde majors vereisen GRE- en / of GMAT-testscores. GRE School Code: 3663; GMAT schoolcode: P1X-DS-94
 • Indiase aanvragers moeten gedetailleerde semester per semester cijferbladen / academische transcripties indienen. GECONSOLIDEERDE merkbladen alleen zijn niet acceptabel
 • De University of New Haven accepteert alleen 3-jarige bacheloropleidingen uit India als ze een "A", "A" of een "Five Star" -beoordeling hebben van de National Assessment and Accreditation Council (NAAC). Studenten moeten ook zijn afgestudeerd in de 1e of 2e divisie. Een bewijs van de NAAC-classificatie van de universiteit of hogeschool moet samen met de transcripties van de aanvrager worden verstrekt. Dit geldt voor de volgende 3-jarige bacheloropleidingen: de B.Com 3-jarige opleiding, de B.Sc 3-jarige opleiding en de BBA 3-jarige opleiding. Indiase aanvragers met een 3-jarige opleiding kunnen een extra jaar van een masterdiploma of een jaar Post Graduate Diploma van een erkende universiteit indienen om in aanmerking te komen voor toelating
Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

Founded on the Yale campus in 1920, the University of New Haven is a private, coeducational university situated on the coast of southern New England. It’s a diverse and vibrant community of 7,000 stud ... Lees meer

Founded on the Yale campus in 1920, the University of New Haven is a private, coeducational university situated on the coast of southern New England. It’s a diverse and vibrant community of 7,000 students, with campuses across the country and around the world. Lees Minder