close

Filters

Resultaten weergeven

Online Master of Science Opleidingen in Landbouwwetenschappen 2021

De Master of Science (MSc) vertegenwoordigt een van de meest geavanceerde niveaus van academische prestaties die je kunt voltooien. Voordat u zich kunt inschrijven, moet u misschien een undergraduate-diploma behalen. MSc-programma's duren meestal een of twee jaar. Wat is een MSc in Agricultural Science? Deze postdoctorale opleiding richt zich op veel verschillende aspecten van landbouwsystem… Meer informatie

De Master of Science (MSc) vertegenwoordigt een van de meest geavanceerde niveaus van academische prestaties die je kunt voltooien. Voordat u zich kunt inschrijven, moet u misschien een undergraduate-diploma behalen. MSc-programma's duren meestal een of twee jaar.

Wat is een MSc in Agricultural Science? Deze postdoctorale opleiding richt zich op veel verschillende aspecten van landbouwsystemen. Als je je inschrijft voor een landbouwwetenschappenprogramma, zul je waarschijnlijk biologie, plantkunde, scheikunde, landverbetering, plantenfysiologie, agrotechniek en informatica gaan studeren. Afhankelijk van hoe je je specialiseert, kun je je richten op alles uit de economische, sociale of milieuaspecten van de landbouw. Meestal is er een gelijkmatige scheiding tussen technische en theoretische studies.

Als je in een MSc-opleiding studeert, profiteer je van het ontwikkelen van een reeks vaardigheden die je carrière kunnen helpen. Voor landbouwwetenschapsstudenten omvatten deze vaardigheden vaak onderzoeksvaardigheden, een wetenschappelijke geest en kennis van biologie en scheikunde.

De kosten voor deelname aan een master in agrarische wetenschappen zijn gewijzigd op basis van verschillende factoren. Je school, het programma, de studieduur en het land hebben allemaal invloed op het lesgeld, dus het is een goed idee om grondig onderzoek te voltooien voordat je je aanmeldt.

Omdat landbouw zo belangrijk is voor de samenleving en voedsel levert aan een bevolking, zijn er veel carrièremogelijkheden beschikbaar met een MSc in Agricultural Science. Hoewel het mogelijk is om een ​​professional te worden die verantwoordelijk is voor de teelt van groenten en fruit, is het gebruikelijker om een ​​onderzoeks- of bedrijfsfunctie te beginnen. Mogelijke loopbanen zijn tuinbouwadviseur, bedrijfsmanager en tuinbouw of zakelijk leider.

Er zijn online, lokale en wereldwijde MSc in Agricultural Science-programma's beschikbaar om aan uw individuele studiebehoeften te voldoen. De eerste stap die u moet nemen, is om te zoeken naar uw programma hieronder en rechtstreeks contact op te nemen met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of the Highlands and Islands
Perth, Verenigd Koninkrijk

Als je wilt doorgroeien naar een leidinggevende rol in plattelandsontwikkeling, dan is deze postdoctorale cursus duurzame plattelandsontwikkeling iets voor jou.

Als je wilt doorgroeien naar een leidinggevende rol in plattelandsontwikkeling, dan is deze postdoctorale cursus duurzame plattelandsontwikkeling iets voor jou. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
2 - 6 jaren
Engels
sep 2021
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op