Waarom?

De cursus Online modebeheer is bedoeld om de student in staat te stellen een brede blik te werpen op de belangrijkste gebieden die te maken hebben met het runnen van een modebedrijf, met speciale richtlijnen voor creatieve economie en kleine bedrijfsmodellen.

Voor wie?

Professionals studeerden af in mode, design of marketing, al dan niet inwoners van de stad Rio de Janeiro, die specialisatie of updatebeheer op modegebied nastreven.

Hoe is het?

De cursus is onderverdeeld in 03 modules. Module 01 wordt op afstand gedaan, met theoretische inhoud. De module 02 is actueel en intensief met 96 uur lessen op het hoofdkantoor van IED Rio. De module 03 is weer online, met aanvullende inhoud en uitwerking van het uiteindelijke project.

Mode in de hedendaagse wereld

In de afgelopen jaren heeft het fenomeen Fast Fashion sterke veranderingen teweeggebracht in de productieve processen van de wereldwijde mode-industrie. Tegelijkertijd werd Slow Fashion sterker door meer bewuste en exclusieve consumptie te zoeken. Bovendien zetten steeds meer gezaghebbende en onafhankelijke stylisten, nieuwe vormen van klantcommunicatie, nieuwe productietechnologieën en nieuwe, nu digitale verkoopkanalen nieuwe paradigma's voor de mode van vandaag. Dus, innovatieve zakelijke kansen ontstaan in deze nieuwe tijd. Het vermogen om deze omgeving te observeren en te begrijpen, met de blik van het management, opent vensters voor ondernemerschap.

Waarom de IED Rio online modecursus volgen?

Allereerst wil de cursus de beheersing van managementvaardigheden door studenten verbeteren. Zowel in de organisatie van een businessmodel als in het begrijpen van de verschillende gebieden van een bedrijf. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om te innoveren en te communiceren met de markt en om mensen of teams te beheren. Ten slotte is de cursus gericht op het uitbreiden van kennis die de omstandigheden bepaalt van deze professional, manager, in het begrijpen en werken van de dynamische en veranderende context van modebedrijven en de creatieve economie, in de huidige tijd.

Ideaal voor iedereen die op zoek is naar specialisatie in mode, maar geen tijd biedt voor een seizoen weg van huis. Of dit nu te wijten is aan incompatibiliteit met het dagelijkse werk of de hoge onderhoudskosten om een Professional Master persoonlijk in een andere stad bij te wonen.

Leren in de praktijk

De Master of Fashion Management Online is onderverdeeld in drie modules, waarvan de tweede in persoon plaats vindt op het hoofdkantoor van IED Rio, tijdens deze periode zal het project worden uitgevoerd in samenwerking met FYI: een modemerk dat momenteel wordt geherstructureerd in de markt. Deze herstructurering zal naar de klas worden gebracht via een briefing, die het project van de te bewerken module zal worden. De resultaten worden geleverd aan het merk dat kan kiezen om het beste project te selecteren, om deel uit te maken van de herstructurering. Dit project zal de basis vormen voor studenten om hun afstudeerprojecten voor te bereiden die zullen bestaan uit de ontwikkeling van een businessplan.

En om u te helpen uw professionele doelen te bereiken, heeft de student nog steeds mentoractiviteiten en heeft de mogelijkheid om de markt buiten Brazilië te ontmoeten, door middel van 40 uur internationale module op de locaties IED Italië of IED Spanje.

Over ons

Module 01 | Grondbeginselen en update

  • historische, sociaal-ecologische, antropologische en economische benadering.

Module 02 | Ondernemerschap en management

  • nieuwe bedrijfsmodellen en management in creatieve economie.

Module 03 | Laatste project

  • voorstel van innovatie in bedrijfsmodel voor de modemarkt.

Registratie en registratie

Om het aanvraagproces te starten, vult u dit formulier in met alle gevraagde informatie en uploadt u uw CV. Het curriculum wordt beoordeeld door onze medewerkers en vervolgens nemen we contact op met de instructies om het interview te markeren (indien nodig) en om de inschrijving uit te voeren.

Betalingsvoorwaarden

  • Uitbreiding tot 24x via Intersector
  • Korting in contanten
  • ** Speciale voorwaarden voor alumni en zakelijke partners

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in en ons team zal contact met u opnemen.

* De cursus kan worden uitgesteld of geannuleerd als deze het minimumaantal studenten niet haalt.

Opleiding te volgen in:
Portugees
Portuguese (Brazil)
Laatst bijgewerkt op June 13, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 19, 2019
Duration
8 maanden
Voltijd
Prijs
2,000 BRL
Investering 8 x R $ 2.000,00
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 19, 2019
Aanmeldingslimiet

aug 19, 2019