Master in de voeding en culinaire kunsten
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Zurich, Zwitserland
Talen
Engels
Studieformaat
Afstand leren
Duur
16 - 20 maanden
Tempo
Full time, Deeltijd
Collegegeld
EUR 3.960 / per year
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Invoering
3 topuniversiteiten = 1 EUROPESE DEGREE Alle studenten moeten in aanvulling op ABMS Diploma een gezamenlijk diploma met de Universiteit van Dąbrowa Górnicza (WSB) en Taras Shevchenko National University. 3 Top European Universities = Best Virtual / Afstand Program = 1 Top Europees Diploma ZWITSERLAND + EU + top gerangschikt 500
Advance uw expertise op ABMS
Contact maken met leerlingen en leiders net als u in de programma's van onze online masteropleidingen. Je zal zo ver gaan als je geest zal u als een master student aan ABMS.
Voor professionals
De Meester van de Voeding en Culinary Arts (Food Service Management, MBA) betekent het volgende niveau van prestatie in elke academische discipline.
Aan het einde van de Master (MBA) in Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) opleiding van de afgestudeerden zullen theorie te combineren met hun werk ervaring en een gedegen kennis van de Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) weer te geven. Studenten zijn uitgerust met handige gezondheid consultant tools om de arbeidsmarkt te betreden en het effectiever en efficiënter te dragen aan organisaties op dit gebied.
De Master in Nutrition en Culinary Arts is een opleiding voor studenten die hun vaardigheden willen versterken in de gezondheid en voeding richt zich vooral op de bestuurlijke elementen. Deze opleiding zal bestaan uit een studie periode van 12 maanden waarin de studenten worden onderwezen door middel van lezingen.
In onze masteropleidingen, zult u:
- Ontwikkelen en de praktijk van innovatieve onderzoeksmethoden.
- Verdien de hoogste kwaliteit van het onderwijs.
- Het bereiken van de expertise om te publiceren in peer-reviewed tijdschriften.
- Uitgegroeid tot een succesvolle onderzoeker en professioneel.
MBA: 1 jaar + thesis
We hebben 4 innamen per jaar: januari, april, juli en oktober
De meester zal uw leiderschap te nemen naar het volgende niveau. In onze masteropleidingen, zult u:
- Bestuderen en innovatief onderzoek methoden toe te passen.
- Combineer toegepast onderzoek en de beroepspraktijk.
- Bereid je voor om een effect in beleid en praktijk te maken.
- Leer strategieën om effectiever, flexibele organisaties te vergemakkelijken en zorgen voor positieve verandering.
- Uitgegroeid tot een meer innovatieve leider in uw vakgebied.
Studie Taal: deze opleiding volledig in het Engels.
Modules:
- Voeding en Culinary Arts Management (Food Service Management)
- Studievaardigheden voor nagraadse leer
- Research Methods
- Informatie en Kennismanagement
- International Marketing Strategy
- Beheer, controle en verantwoording voor Financial Resources
- Managen van mensen in organisaties
- Strategic Management
- Strategic Operations Management
Toelatingsvoorwaarden:
Duur: een jaar + scriptie (meestal 4-8 maanden)
Diploma: MBA in Voeding en Culinary Arts
Leeftijd: Minimum leeftijd 21 jaar
Eerdere studie: Bachelor of gelijkwaardig
Engels niveau: IELTS 6.0 of gelijkwaardig (Alleen voor studenten uit niet-Engels sprekende landen of studenten die niet studeren aan Engels sprekende onderwijs) als je niet hoeft engels certificaat kunt u onze eigen engels test te doen voor gratis.
Studie Methode: online
Fee: 14.900 Euro
Opmerking: Studie vergoeding omvat niet de toepassing en reserveringskosten (te garanderen u een studie plaats) van 240 Euro (eenmalige betaling en niet terugbetaald).
Studiepunt: Dit programma is gelijk aan 90 EC
Europees kwalificatiekader: Dit programma is gelijk aan EQF niveau 7